Meniu

BILETUL din 12 Mai. Două meciuri simple pentru cota 2.24!


BILETUL ZILEI - 12.05.2021

Sassuolo - Juventus 1-3 (0-1)
GG - COTĂ 1.49 (CÂȘTIGAT)

Toulouse - Pau 2-2 (1-0)
1 - COTĂ 1.55 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.28

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.49

Juventus a pierdut categoric în fața Milanului și tremură serios pentru locul de Liga Campionilor (în acest moment este pe poziția a 5-a și ar trebui să se mulțumească doar cu o participare în Europa League). De altfel, întreg sezonul acesta este aproape ratat pentru Bătrâna Doamnă care nu a demonstrat mai nimic nici în campionat și nici în Ligă. Dacă în alte sezoane Juventus avea cel mai bun atac și cea mai bună apărare, anul acesta atacul torinezilor a produs cu mult mai puțin decât Inter, Atalanta sau Napoli. Apărarea a fost și ea surclasată de cea a lui Inter, iar în deplasare Juventus a bifat doar două meciuri fără gol primit.

Sassuolo părea că va termina sezonul fără obiectiv, dar seria curentă de 16 puncte strânse în 6 meciuri (5 victorii și un egal), plus meciurile modeste ale Romei, i-au adus la doar două puncte de locul 7 și posibilitatea participării în Europa League. Așadar, Sassuolo, care este și campioana GG-urilor din Serie A, are toate motivele să tragă tare în acest meci. La fel cum Juventus are doar două deplasări fără gol primit, Sassuolo are doar două meciuri pe teren propriu fără gol marcat (unul cu Inter și unul cu Udinese). În același timp, are trei meciuri în care nu a primit gol (cu Udinese, Benevento și Sampdoria). Pentru duelul din această seară mizăm pe faptul că vom vedea goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

 • Ambele echipe au marcat în 15 din ultimele 18 meciuri ale lui Sassuolo;
 • Pe teren propriu, 8 din ultimele 9 meciuri ale lui Sassuolo au bifat ambele echipe printre marcatoare;
 • În 6 din ultimele 7 deplasări ale lui Juventus au marcat ambele echipe;
 • 9 din ultimele 12 meciuri ale lui Juventus au bifat pariul GG câștigător;
 • Ultimele 3 dueluri directe au fost extrem de spectaculoase (o victorie, 3-1 a lui Juventus și două egaluri, 3-3 și 2-2);
 • 8 din cele 10 dueluri de până acum ale lui Sassuolo cu primele 6 clasate au bifat pariul GG câștigător.

② Toulouse câștigă (1) - COTĂ 1.55

Toulouse a câștigat la pas duelul cu Caen din ultima etapă, 3-0, și rămâne la 4 puncte în spatele lui Clermont dar și cu acest meci restant. Astfel, o victorie i-ar duce la doar un punct de locul ce asigură promovarea directă în Ligue 1. Este de altfel și ultimul meci pe teren propriu pentru Toulouse din acest sezon, teren pe care echipa s-a descurcat formidabil.

Pau are în continuare emoții pentru evitarea retrogradării după ce a pierdut pe terenul lui Chambly (una dintre contracandidate), iar jocul slab pe teren străin nu le dă prea mari speranțe în duelul cu Toulouse. Totuși, sunt avantajați de programul din ultima etapă - ei vor juca acasă cu Valenciennes, echipă fără nici un obiectiv, în timp ce Dunkerque joacă chiar cu Toulouse, Caen contra lui Clermont (echipa aflată acum pe 2), iar Chambly joacă cu Paris FC (care are și ea nevoie de victorie pentru locul de baraj în Ligue 1). Credem că vom revedea un meci cu aceeași direcție ca în meciul tur și o victorie categorică a lui Toulouse.

PUNCTE CHEIE:

 • Toulouse a câștigat ultimele 11 meciuri pe teren propriu iar în ultimele 13 meciuri acasă are doar un egal și 12 victorii;
 • În afara înfrângerii din chiar prima etapă cu Dunquerkue, Toulouse a câștigat cele 6 meciuri acasă cu ultimele 8 clasate;
 • Pau a pierdut 7 din ultimele 11 deplasări (a mai obținut o victorie și 3 egaluri);
 • În 14 meciuri pe terenul echipelor aflate mai sus decât ea, Pau are o victorie, 3 egaluri și 10 înfrângeri. În plus, în deplasările la primele 9 clasate, are doar 2 egaluri și 6 înfrângeri (și nu a marcat în 5 din aceste meciuri);
 • Toulouse s-a impus și în meciul tur cu un categoric 3-0, chiar pe terenul lui Pau.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro