Meniu

BILETUL din 10 Martie. Atletico ne-a adus cota de 2.20!

Atletico Madrid a risipit o bună bucată din zestrea pe care o avea în fața Barcelonei și a Realului, dar rămâne principala favorită la titlu. O așteaptă însă un duel dificil în această seară, căci Bilbao vine după o serie bună și marchează cu destul de multă ușurință aproape meci de meci.

BILETUL ZILEI - 10.03.2021

Atl. Madrid - Ath. Bilbao 2-1 (1-1)
GG - COTĂ 2.23 (CÂȘTIGAT)COTĂ TOTALĂ - 2.23

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 10.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 2.23

Cu un meci în minus, Atletico Madrid mai are un avans de doar 3 puncte în fața Barcelonei care pare descătușată pe plan intern. De aceea, o victorie în fața lui Bilbao ar fi extrem de importantă, dar cu siguranță nici bascii nu sunt o echipă care să cedeze așa ușor.

Atletico a avut un joc modest în ultimele 7 meciuri, în care singurul rezultat notabil este victoria de la Villareal (echipă aflată însă într-o criză profundă). Înfrângerea din Ligă cu Chelsea cântărește greu cu siguranță, căci rezultatul va fi greu de întors la Londra.

Bilbao tocmai s-a calificat în finala Cupei Spaniei și a reușit să lege acest rezultat cu o victorie în campionat, astfel că are un moral ridicat. În plus, ar putea profita de forma slabă a lui Villareal și să mai smulgă o poziție în clasament. Nu credem că vor ceda ușor în această luptă și așteptăm goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în 14 din ultimele 15 meciuri ale lui Bilbao (iar Bilbao a marcat în toate cele 15 meciuri);
  • Ambele echipe au marcat în toate cele 4 meciuri de până acum ale lui Bilbao cu echipe din top 4, iar Bilbao are un singur meci (din 8) cu echipele mai bine clasate decât ea în care nu a marcat;
  • 5 din cele 6 deplasări ale lui Bilbao la echipe de prima jumătate a clasamentului s-au încheiat cu ambele echipe printre marcatoare;
  • Bilbao a marcat în ultimele 14 deplasări (iar în 13 dintre ele a și primit gol);
  • 7 din ultimele 10 meciuri ale lui Atl. Madrid au bifat câștigător pariul GG;
  • Atletico Madrid a primit gol în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu și a primit gol în 9 din ultimele 10 meciuri;
  • Ultimul meci direct s-a terminat cu scorul de 1-1.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro