Meniu

BILETUL din 9 Februarie. Real și Sporting ne-au adus cota de 2.40!

Chiar dacă Realul a avut evoluții oscilante în ultima vreme, meciurile cu Getafe s-au dovedit mereu la îndemâna galacticilor. În Portugalia, Sporting a arătat slăbiciuni doar cu echipele din top, așa că un meci la Vicente nu ar trebui să pună problema învingătorilor.

BILETUL ZILEI - 09.02.2020

Real Madrid - Getafe 2-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.56 (CÂȘTIGAT)

Gil Vicente - Sporting 1-2 (1-0)
2 - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.43 (CÂȘTIGATĂ)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 09.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gazdele câștigă (1) - COTĂ 1.56

Fără a mai păstra șanse reale la titlu, Realul lui Zidane luptă mai mult pentru asigurarea locului de Liga Campionilor (unde este la mare concurență cu Barcelona și Sevilla), dar și pentru a-și regla jocul înaintea duelului din Ligă cu Atalanta. Chiar dacă nu a impresionat în ultima vreme, Realul are suficientă putere încât să treacă de un adversar precum Getafe, care are un istoric dezastruos în deplasările din capitală.

Getafe e o echipă care suferă mai ales pe plan ofensiv (doar 17 goluri marcate în 21 de meciuri, cel mai slab atac din LaLiga), dar care păstrează o distanță de 4 puncte față de primul loc retrogradabil. Dacă pe teren propriu lucrurile s-au mai reglat cu ajutorul defensivei (8 goluri primite în 11 etape), în deplasare Getafe a reușit să adune doar 9 puncte (și are un golaveraj de 8 - 18).

 • Real Madrid a câștigat 13 din ultimele 14 întâlniri directe, fără să primească gol în ultimele 5 meciuri;
 • Madrilenii au câștigat 4 din ultimele 5 meciuri de campionat pe teren propriu, în 3 dintre ele fără să primească gol;
 • Pe teren propriu, Real a câștigat ultimele 12 întâlniri directe;
 • Getafe a pierdut 4 din ultimele 5 deplasări, în 3 din ele fără să marcheze. În plus, Getafe are cel mai slab atac în deplasare - doar 8 goluri marcate în 10 meciuri.

② Oaspeții câștigă (2) - COTĂ 1.57

Sporting se poate desprinde la 8 puncte în fruntea clasamentului după pașii greșiți făcuți de Porto (egaluri la Braga și la Belenenses), ecart care aproape le-ar asigura titlul. Trupa lui Ruben se bazează nu doar pe o defensivă extrem de eficientă, ci și pe un atac de cele mai multe ori letal.

Meciul de azi pare unul la îndemână, pe terenul lui Gil Vicente (una dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării) care și-a obținut punctele în general cu echipe aflate sub ei.

 • Gil Vicente a pierdut 4 din ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu (și a terminat la egalitate în celelalte două);
 • Gil Vicente a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri;
 • În campionat, Sporting a câștigat 8 din cele 9 deplasări (și a terminat un meci la egalitate);
 • Sporting a câștigat ultimele 5 meciuri, interval în care a primit un singur gol;
 • Sporting a câștigat 9 din ultimele 10 întâlniri directe;
 • Sporting are cea mai bună apărare (cu doar 9 goluri primite în 17 etape) și al doilea cel mai bun atac (cu 36 de goluri marcate);
 • Gil Vicente a marcat doar 6 goluri pe teren propriu (în 8 meciuri).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro