Meniu

BILETUL din 06 Iulie. Italia câștigă, dar la penalty-uri


BILETUL ZILEI - 06.07.2021

Italia - Spania 1-1 (0-0)
1 - COTĂ 2.60 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.60

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 06.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Italia câștigă (1) - COTĂ 2.60

Italia este în mod clar cea mai în formă echipă de la Euro (își disputa această poziție cu Belgia, dar victoria din meciul direct a arătat cine e echipa mai bună) și este în acest moment marea favorită la trofeu. Cu un joc aproape perfect atât defensiv dar și ofensiv, Italia pare impatabilă în acest moment (de altfel Italia nu a mai pierdut un meci de aproape 3 ani - se întâmpla pe 10.09.2018, în Portugalia - 1-0 - într-un meci de Liga Națiunilor). De atunci, Italia a mai bifat doar 6 egaluri și 26 de victorii, deși printre adversare s-au numărat Belgia, Elveția, Olanda, Polonia, Portugalia sau Ucraina. Dincolo de toate acestea, Italia este clar echipa mai odihnită - a terminat prima meciurile din grupă, a jucat cu rezervele ultimul meci din grupă și a tranșat mai ușor decât era de așteptat meciul cu Belgia.

Spania în schimb nu a impresionat încă la Euro și repetă parcursul Portugaliei de acum 5 ani - are până acum o singură victorie dar a reușit să ajungă în semifinale. Totuși, Spania s-ar putea confrunta cu mari probleme legate de oboseala jucătorilor - dincolo de sezonul epuizant din campionatele interne, aceștia au jucat prelungiri extrem de aprige cu Croația și Elveția și au forțat serios în grupe pentru calificare, după ce după primele două etape erau chiar în pericol de eliminare. Mai mult, dacă italienii joacă aproape perfect în defensivă, Spania are mari probleme în acest compartiment și a primit gol de la aproape toate echipele pe care le-a întâlnit în ultima vreme (a luat gol în 9 din ultimele 14 meciuri). Iar dacă în meciul contra Croației părea că și-a rezolvat probleme ofensive, Spania a reluat dificultatea de a marca din meciurile cu Suedia și Polonia și contra Elveției, unde a jucat și cu om în plus pentru 50 de minute.

PUNCTE CHEIE:

  • Italia are un parcurs incredibil cu 12 victorii și un egal în ultimele 13 meciuri (și acela câștigat în prelungiri, cu Austria);
  • În ultimele 13 meciuri, Italia a primit un singur gol în timpul regulamentar (din penalty, cu Belgia), și un alt gol în prelungirile de 30 min cu Austria;
  • Italia a trecut recent la pas de Polonia și Elveția, echipe cu care Spania s-a chinuit pentru a scoate un egal;
  • Spania nu a impresionat la acest Euro, unde are 4 egaluri și o singură victorie, cu Slovacia;
  • Spania este clar echipa mai obosită - a jucat două partide cu prelungiri deja la Euro, a fost nevoită să forțeze în ultimul meci din grupe și a avut distanțe mai scurte între meciuri;
  • Spania are mari probleme defensive - a luat 3 goluri de la Croația și goluri de la modestele Kosovo, Georgia și Grecia.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro