Meniu

BILETUL din 03 August. Golurile din Ligă au adus cota 2.35!


BILETUL ZILEI - 03.08.2021

Genk - Shakhtar D 1-2 (1-0)
GG3+ - COTĂ 2.35 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.35

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează și se înscriu cel puțin 3 goluri (GG3+) - COTĂ 1.50

După ce a izbutit să recupere o mare diferență față de Club Brugee și să termine la egalitate de puncte în sezonul trecut (dar pe locul secund), Genk a început nu tocmai încurajator actualul sezon - a pierdut deja SuperCupa în fața lui Club Brugge, după ce a deschis scorul iar în campionat a acumulat un singur punct după două meciuri cu adversari inferiori. Mai mult, punctul cu St. Liege a venit în ultimul minut de prelungire. O altă problemă acută la Genk este defensiva, răpusă meci de meci și chiar de câte 3-4 ori așa cum s-a întâmplat cu Club Brugge, Oostende sau RWDM. De aceste probleme va încerca cu siguranță să profite Shakhtar, echipă care a cedat titlul în fața Kievului lui Lucescu după 4 ani de supremație. Atacul minerilor este însă foarte prolific, astfel că sunt șanse uriașe să îi vedem marcând în poarta nefericitului Vandevoordt. În schimb, belgienii au și ei peste un an de când marchează în toate meciurile jucate acasă, astfel că ne putem aștepta la un spectacol total.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 7 meciuri ale lui Genk au adus goluri la ambele porți. În plus, 4 din ultimele 5 meciuri au consemnat și un minim de 5 goluri pe tabelă;
  • Genk a ajuns la 30 de meciuri consecutive în care a marcat atunci când a jucat pe teren propriu;
  • Totuși, Genk are mari probleme defensive și are doar 3 meciuri din ultimele 17 în care nu a primit gol. În poarta vice-campioanei au înscris inclusiv formații precum Eendr. Termien, RWDM (3 goluri), Maastricht (2 goluri), Leuven (2 goluri), Oostende (4 goluri);
  • 17 din ultimele 26 de meciuri ale lui Genk au bifat pariul GG3+;
  • Shakthar are un singur meci din ultimele 10 în care nu a marcat.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro