Meniu

BILETUL din 27 Aprilie. Brentford aduce cota 2.40!


BILETUL ZILEI - 27.04.2021


Brentford - Rotherham 1-0 (1-0)
VSG - COTĂ
2.40 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.40

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 27.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

Brentford câștigă fără gol primit (VSG) - COTĂ 2.40

După ce a câștigat pe terenul lui Bournemouth, Brentford și-a asigurat locul în play-off-ul pentru promovarea în Premier League. Chiar dacă echipa nu mai poate recupera cele 10 puncte până la locul 2 (loc ce promovează automat), trebuie să rămână concentrați la joc și să practice un fotbal cât mai bun în vederea celor posibile două jocuri (semifinala și finala).

Rotherham este într-o situație dificilă, fiind pe loc retrogradabil cu două etape rămase de jucat (plus alte două meciuri restante). Singura echipă pe care o mai pot depăși este Derby, astfel că speranțele oaspeților sunt destul de reduse.

PUNCTE CHEIE:

  • Brentford a reușit să câștige ultimele 4 întâlniri directe, de fiecare dată la o diferență de minim două goluri;
  • Rotherham a pierdut ultimele 4 meciuri, interval în care a marcat un singur gol. În plus, oaspeții au 12 înfrângeri în ultimele 16 partide, fiind alături de Derby echipele cu cele mai puține puncte strânse în acest interval;
  • Ceva s-a rupt în atacul lui Rotherham, care nu a punctat în 10 din ultimele 15 meciuri și a adunat doar 10 goluri în ultimele 16 partide (dintre care 7 înscrise în 3 jocuri);
  • Rotherham are un bilanț dezastruos cu primele 8 clasate - 13 înfrângeri și un singur egal în 14 meciuri. În plus, din deplasările la primele 7 clasate are 6 înfrângeri, toate fără gol marcat;
  • Brentford a primit un singur gol în ultimele 5 meciuri;
  • Brentford are 5 victorii și un egal în 6 meciuri acasă cu ultimele 7 clasate. În 4 din aceste meciuri nici nu a primit gol.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro