Meniu

BILETUL din 23 Februarie. Atletico Madrid nu reușește să marcheze.

Atletico își vede poziția de lider amenințată de rivala din oraș, după ce la un moment dat avea 10 puncte avans. Evoluțiile mai puțin reușite din ultima vreme au dus și la o eliminare rușinoasă din Cupa Regelui, iar acum este pusă în fața lui Chelsea care vine după o serie bună de meciuri. Atletico și-a demonstrat limitele și în grupe, unde a fost zdrobită în meciul tur la Munchen, 0-4, și apoi a obținut doar un egal, 1-1, pe teren propriu după ce Bayern a aliniat echipa a doua.

BILETUL ZILEI - 23.02.2021

Atletico Madird - Chelsea 0-1 (0-0)
GG -
COTĂ 2.08 📈(PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.08

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 23.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 2.08

Dacă după înfrângerea Realului, 1-2 cu Levante, Atletico părea că își asigurase titlul în LaLiga, rezultatele modeste ale trupei lui Simeone din ultimele etape (1 victorie, 2 egaluri și o înfrângere), au permis rivalei din oraș să se apropie la doar 3 puncte (ce-i drept, Realul are și un meci în plus). În acest moment există clar o presiune uriașă pe Atletico, care etapa următoare va juca la Villareal (de unde s-a întors cu doar 2 puncte în ultimele 5 deplasări), iar apoi va primi chiar vizita Realului. Cu un așa program dificil și cu șanse totuși foarte mici de a câștiga Liga Campionilor, nu ar fi de mirare ca Atletico să nu abordeze cu maximă confruntare duelul cu Chelsea.

Chiar dacă a făcut egal în ultima etapă, la Southampton, Chelsea traversează o perioadă bună și păstrează șanse serioase în campionat pentru a prinde un nou loc de Liga Campionilor. În plus, au avut un parcurs frumos în grupe, unde au reușit inclusiv o victorie cu 4-0 pe terenul Sevillei. Totuși, Chelsea a demonstrat și ea multe probleme în defensivă iar în meciurile cu adversari de calibru (Man. City, Liverpool, Leicester, Arsenal) nu a reușit să scape fără gol primit.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Atletico (iar Atletico a primit gol în ultimele 7 meciuri);
  • Atletico a primit gol în 9 din ultimele 10 meciuri și a marcat în 12 din ultimele 14;
  • Atletico a primit gol în 6 din ultimele 8 meciuri de Liga Campionilor (a scăpat fără gol primit doar la Salzburg și acasă cu Lokomotiv Moscova);
  • În aceleași 8 meciuri, Ateltico a și marcat în 6 dintre ele (nu a marcat la Munchen, cu Bayern, și acasă cu Lokomotiv Moscova);
  • Chelsea a marcat în 11 din ultimele 13 meciuri de Liga Campionilor;
  • Ambele echipe au marcat în precedentele 3 întâlniri directe (care însă au avut loc în 2014 și 2017).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro