Meniu

BILETUL din 20 Iulie. Golurile ne-au adus cota 2.25

DEOARECE ACESTE MECIURI OFERĂ PUȚINE INFORMAȚII, ACEST BILET AL ZILEI ESTE DOAR INFORMATIV. EL NU VA FI INCLUS ÎN STATISTICA NOASTRĂ

BILETUL ZILEI - 20.07.2021

Rapid V. - Sparta P. 2-1 (0-1)
GG3+ - COTĂ 2.25 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.25

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 20.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe și se marchează minim 3 goluri (GG3+) - COTĂ 2.25

Rapid Viena s-a calificat la limită în Liga Campionilor, după ce a terminat pe locul 2, la egalitate de puncte cu Sturm Graz, formația aflată pe locul 3. O victorie în fața lui LASK în chiar ultima etapă a fost cea care a asigurat în final locul secund. Nici în Europa League austriecii nu au impresionat, după ce au terminat doar pe locul 3 în grupa cu Arsenal, Molde și Dundalk. Un lucru a fost însă constant pentru vienezi - meciurile spectaculoase. Cu o apărare extrem de fragilă, Rapid Viena a fost obligată să se concentreze mult pe atac, lucru ce a dat naștere la multe meciuri cu goluri din plin.

Nici Sparta Praga nu a avut o misiune ușoară în a obține locul 2 (Jablonec a fost multă vreme pe această poziție, iar de titlu nici nu se putea pune problema în fața Slaviei), dar cele 5 victorii consecutive în ultimele 5 etape au dus la îndeplinirea obiectivului. Ca și adversara de astăzi, Slavia a terminat pe locul 3 în Europa League, dar adversarele au fost mai puternice: AC Milan, Lille (campioana Franței) și Celtic. Ca și austriecii, Sparta Praga oferă multe meciuri spectaculoase și mizăm pe același lucru în confruntarea directă.

PUNCTE CHEIE:

  • 13 din ultimele 16 meciuri ale Spartei Praga au bifat câștigător pariul GG3+;
  • În 15 din ultimele 16 meciuri ale Spartei s-au marcat cel puțin 3 goluri;
  • 6 din cele 7 meciuri din sezonul trecut de cupe europene ale lui Rapid Viena au bifat pariul GG3+;
  • 5 din cele 6 meciuri ale Spartei în grupele ultimului sezon de Europa League au adus cel puțin 3 goluri, iar în 4 din meciuri au și marcat ambele echipe.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro