Meniu

BILETUL din 02 Noiembrie. Young Boys ne strică planul

BILETUL ZILEI - 02.11.2021

Villarreal - Young Boys 2-0 (1-0)
GG3+ - COTĂ 2.00 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 02.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează și în total se înscriu minim 3 goluri (GG3+) - COTĂ 2.00

Așa cum se anunța încă de la tragerea la sorți, grupa F se dovedește extrem de compactă dar și spectaculoasă, toate echipele implicate practicând un fotbal deschis, pe goluri. Pornită ca outsider absolut, Young Boys a dat lovitura în prima etapă, când a învins-o pe Manchester United și a fost, pentru scurt timp, liderul grupei. Au urmat însă două înfrângeri care au trimis echipa pe ultimul loc, dar speranța există în continuare la Berna că echipa poate obține măcar locul 3 la finalul celor 6 etape.

Deși aflată în prezent pe locul secund, nici pentru Villarreal situația calificării nu e chiar la îndemână, pentru că Atalanta și United sunt în mod clar adversari dificil de abordat în meciurile retur. Prin urmare, cele 3 puncte sunt extrem de importante pentru spanioli în vederea unei calificări în fazele eliminatorii. Cum defensiva le face însă mari probleme (au primit cel puțin două goluri în 4 din ultimele 5 meciuri) și cum meciurile elvețienilor, mai ales pe plan european, sunt foarte spectaculoase, ne așteptăm să vedem o reprezentație similară și în această seară.

PUNCTE CHEIE:

  • 9 din ultimele 11 meciuri ale lui Young Boys au adus goluri la ambele porți, 8 dintre ele având și un total de cel puțin 3 goluri;
  • 7 din ultimele 8 meciuri de Liga Campionilor ale lui Young Boys au bifat pariul GG, iar 6 dintre ele au avut și totalul de cel puțin 3 goluri;
  • Young Boys are un singur meci din ultimele 17 în care nu a marcat;
  • 5 din ultimele 6 meciuri jucate acasă de Villarreal au bifat pariul GG3+;
  • Ultimele 5 meciuri europene și 7 din ultimele 8 ale spaniolilor au adus goluri pentru ambele formații implicate.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro