Meniu

BILETUL din 2 Martie. Câștigăm, dar doar pe jumătate.

Lazio a resimțit înfrângerea dură din Ligă, 1-4 cu Bayern, și a cedat deplasarea de la Bologna. Revine însă pe teren propriu, acolo unde s-a descurcat excelent în ultima vreme și poate beneficia și de numeroasele absențe din lotul lui Torino.

Monza se deplasează la Frosinone în căutarea punctelor care să le consolideze locul 2, loc ce asigură promovarea directă în Serie A. Cu Mario Balotelli revenit în lot, echipa patronată de Berlusconi ar trebui să își impună jocul în fața lui Frosinone, echipă care nu a mai demonstrat nimic de multe etape.

BILETUL ZILEI - 02.03.2021

Lazio - Torino (19:30)
1 - COTĂ 1.50 (AMÂNAT)

Frosinone - Monza (18:00)
X2- COTĂ 1.34 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.92

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 02.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Lazio câștigă (1) - COTĂ 1.50

După ce a fost practic eliminată din Ligă de Bayern M., Lazio a pierdut un tempo important etapa trecută la Bologna în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Mai mult, cum lupta între primele clasate este extrem de acerbă, Lazio a fost aruncată de Napoli chiar în afara locurilor de Europa League, așa că au mare nevoie de o victorie cu Torino pentru a-și reintra în ritm.

Torino se păstrează deasupra locurilor retrogradabile și face deplasarea la Lazio după o serie de 6 meciuri fără înfrângere (5 dintre ele au fost egaluri, plus o victorie cu Cagliari). Totuși, meciul acesta se poate dovedi extrem de dificil, căci lista absențelor din lotul torinezilor este una lungă: Andrea Belotti (golgheterul echipei cu 11 goluri - din cele 33 ale echipei), Karol Linetty (unul din mijlocașii de bază ai echipei), Bremer, Wilfried Singo și Nicolas NKoulou (fundași de bază în ultimele etape). În total, jucătorii absenți au marcat 18 goluri. Credem că această destabilizare a oaspeților, plus jocul bun al lui Lazio pe Olimpico vor duce la o victorie a gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Lazio a câștigat ultimele 6 meciuri de campionat pe teren propriu, interval în care a primit doar 2 goluri;
  • Lazio a câștigat ultimele 3 întâlniri directe;
  • Lazio a câștigat toate cele 6 meciuri de campionat jucate până acum cu echipe aflate între ultimele 5;
  • Torino a obținut un singur punct din cele 7 meciuri jucate până acum cu echipe din top 6 (un 3-3 la Atalanta) și are doar 2 meciuri din 11 cu echipe de prima jumătate a clasamentului în care a încasat doar un gol.

② Monza nu pierde (X2) - COTĂ 1.34

La doar câteva luni după ce a fost preluată de Berlusconi, Monza este aproape de promovarea în Serie A, așa cum promitea fostul premier la momentul semnării actelor. Treptat, transferurile efectuate s-au integrat în jocul echipei și formația condusă de Cristian Brocchi este cu siguranță una dintre cele mai solide din al doilea eșalon.

Frosinone trece printr-o perioadă foarte proastă, depășind-o doar pe Pescara într-un clasament al formei pe ultimele 10 etape. Echipa joacă fără un obiectiv clar - are șanse aproape infime la promovare (chiar dacă ar prinde un loc de play-off, nu pare că are forța să se lupte cu restul echipelor de top) și nici nu simte amenințarea retrogradării. Chiar dacă Monza pornește ca favorită, mergem pe o selecție cu un grad mai ridicat de încredere - oaspeții să nu piardă.

PUNCTE CHEIE:

  • Frosinone are o singură victorie în ultimele 13 meciuri, cu codașa Entella;
  • Frosinone nu a câștigat în ultimele 6 meciuri acasă și a adunat doar 3 victorii în ultimele 20 de meciuri pe teren propriu (din care 2 cu echipe aflate în zona retrogradării);
  • Monza are o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri;
  • Pe teren străin, Monza este neînvinsă în ultimele 6 meciuri și are cele mai multe puncte acumulate în meciurile din deplasare (23 de puncte în 13 meciuri, cu doar 2 înfrângeri acumulate);
  • Monza are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 19 goluri primite în 25 de etape, în timp ce Frosinone are al doilea cel mai slab atac pe teren propriu, cu doar 9 goluri marcate;
  • În singurul meci direct de până acum, Monza s-a impus cu 2-0.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro