Meniu

BILETUL ZILEI din 19 Ianuarie - CÂȘTIGAT pentru o cotă de 2.38

Ziua de marți ne aduce etape intermediare în Liga I, Premier League, La Liga și Bundesliga precum și meciuri de cupă în Franța sau Olanda.

BILETUL ZILEI - 19.01.2020

Leverkusen - Dortmund (ora 21:30)
GG - COTĂ 1.48


Leicester - Chelsea (ora 22:15)
1X - COTĂ 1.61

COTĂ TOTALĂ - 2.38

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 19.01


Sau plaseasa biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde primesti 50% din primul depozit în plus ca bonus și alți 41LEI GRATUIT dupa ce îți verifici identitatea la ei. Dă click aici!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Leverkusen și Dortmund marchează (GG) - COTĂ 1.48 (CÂȘTIGAT)

Dortmund a învins magistral la Leipzig, dar a comis-o etapa trecută cu Mainz (1-1 pe teren propriu) și a rămas la 7 puncte în urma liderului Bayern. Leverkusen vine și ea după un nou joc modest și împarte locul 3 cu Dortmund, la egalitate de puncte. Stilul ofensiv al ambelor echipe și nevoia de puncte pentru a rămâne în plasa liderului preconizează un meci spectaculos.

 • Ambele echipe au marcat în 5 din ultimele 7 întâlniri directe iar totalul golurilor în aceste meciuri este de 36 (o medie de peste 5 goluri pe meci)!!!
 • Ambele echipe au marcat în 10 din ultimele 12 meciuri ale lui Leverkusen pe teren propriu;
 • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 deplasări ale lui Dortmund;
 • Dortmund a marcat în ultimele 23 de meciuri;
 • Din 2020, Leverkusen are un singur meci pe teren propriu în care nu a marcat.


② Leicester nu pierde (1X) - COTĂ 1.61 (CÂȘTIGAT)

Trupa lui Frank Lampard se deplasează pe terenul vulpilor pentru a păstra speranțe la locurile de Liga Campionilor, după o victorie chinuită cu Fulham (unde a și beneficiat de un om în plus pentru o repriză). De partea cealaltă, Leicester a făcut un meci foarte bun în ultima etapă, învingând cu 2-0 pe Southampton.

 • Leicester este neînvinsă în precedentele 5 întâlniri directe de campionat (și are o singură înfrângere în ultimele 7 întâlniri)
 • 5 din ultimele 7 întâlniri directe s-au terminat la egalitate;
 • Leicester este neînvinsă în ultimele 6 meciuri (4 victorii și 2 egaluri) și are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri;
 • Chelsea a pierdut 3 din ultimele 4 deplasări în campionat;
 • Chelsea nu a câștigat nici unul din cele 6 meciuri cu echipe clasate mai sus de locul 8 (3 egaluri și 3 înfrângeri) și are o singură victorie în meciurile cu echipele din prima jumătate a clasamentului (3-0 cu West Ham).


Deschide cont la Superbet prin acest link, verifică-ți contul și primești 41 lei CADOU!


Despre promotie:

 • Promoția este valabilă în perioada 12 - 19 ianuarie;
 • După deschiderea contului, trebuie să parcurgi procesul de verificare (KYC) până cel târiu pe 19 ianuarie;
 • Pentru a putea beneficia de bonus trebuie să bifezi acordurile de marketing din contul tău (acest lucru este necesar și pentru a primi viitorarele bonusuri de la Superbet);
 • Bonusul de 41 lei va fi creditat în contul tău în ziua următoare verificării contului fără a fi necesar să efectuezi vreo depunere;
 • Pentru a transfera acest bonus în balanța reală va trebui să îl rulezi de 5 ori (adică să plasezi pariuri în valoare totală de minim 205 lei) la cote de minim 1.6. În vederea rulajului, pariurile anulate sau pe care folosești funcția cash-out nu sunt luate în considerare.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro