Meniu

BILETUL din 16 Noiembrie. Ultimul bilet pe naționale

BILETUL ZILEI - 16.11.2021

Turcia U21 - Danemarca U21 (19:00) CASTIGAT
X2 - COTĂ 1.31

Iraq - Coreea de Sud (17:00) CASTIGAT
NGG - COTĂ 1.54

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.11


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Danemarca U21 nu pierde (X2) - COTĂ 1.31

Reprezentativa tânără a danezilor, la fel ca echipa mare, nu a putut face față Belgiei și rămâne pe locul secund din grupă cu 6 puncte după 3 runde. Deși rămâne favorită clară la locul secund, nu își poate permite să piardă puncte cu echipe precum Turcia U21, care a izbutit să învingă doar reprezentativa similară a Kazakhstanului. Cu o defensivă bine organizată, Danemarca a fost o nucă tare și la Euro 2020, unde a fost eliminată la penalty-uri de Germania. Ratarea viitorului Euro ar fi o adevărată surpriză, iar Turcia nu pare echipa ca să stopeze acest drum.

PUNCTE CHEIE:

  • Danemarca U21 are o singură înfrângere în ultimele 21 de meciuri, și aceea la limită în Belgia;
  • La fel ca selecționata mare, Danemarca are o defensivă aproape perfectă - un singur gol primit;
  • Turcia are o singură victorie în ultimele 6 meciuri, cu lantera roșie Kazakhstan. Și acea victorie a fost la limită, 1-0;
  • Turcii au doar 4 victorii în ultimele 15 meciuri (au mai învins Andorra U21, Kosovo U21 și Austria U21, pe cei din urmă însă cu foarte mult noroc). Totuși, în acelaș interval, au pierdut câte un meci cu fiecare din aceste 3 echipe, inclusiv un jenant 0-2 în Andorra.


Bonus Superbet


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.52

Lucrurile încep să fie destul de clare în Grupa A, acolo unde Coreea de Sud și Iranul sunt favorite clare la ocuparea primelor două poziții. Liban, Irak, Emiratele Arabe Unite și Syria vor avea de tras serios pentru a prinde locul 3, iar orice punct adunat va conta. Cum defensiva Coreei este foarte de greu, Irakul va avea cel mai probabil o abordare prudentă în încercarea de a smulge un nou 0-0, așa cum s-a întâmplat în ultimele două dueluri. Cu un atac ineficient, este greu de crezut că gazdele vor miza pe cartea atacului, mai ales că dacă vor fi prinși cu garda jos le va fi foarte greu să revină pe tabelă.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele două întâlniri directe s-au terminat cu scor alb (0-0);
  • 8 din ultimele 10 deplasări ale Coreei de Sud au adus goluri la cel mult una dintre porți;
  • Irakul are cel mai slab atac din grupă (doar 3 goluri marcate), iar Coreea de Sud are cea mai bună defensivă (doar două goluri primite);
  • Doar 5 meciuri din ultimele 19 ale Coreei de Sud au adus goluri la ambele porți.



___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro