Meniu

BILETUL din 16 Martie. City câștigă la zero și ne aduce un nou succes!


BILETUL ZILEI - 16.03.2021

Man. City - M'Gladbach (20:30)
VSG - COTĂ 1.96


COTĂ TOTALĂ - 1.96

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Manchester City câștigă la zero (VSG) - COTĂ 1.96

Manchester City joacă marți seară returul optimilor Ligii Campionilor cu Borussia Monchengladbach, pe care în prima manșă a învins-o cu 2-0. Meciul, care se joacă la Budapesta, pe același teren unde s-a desfășurat și turul, o are din nou drept mare favorită pe vicecampioana Angliei, singura necunoscută fiind diferența de scor și natura acestuia.

În ultimele luni trupa lui Pep Guardiola a părut aproape invincibilă. Spunem ‘aproape’ din simplul motiv că înfrângerea din urmă cu 9 zile suferită în derby-ul cu Manchester United (0-2) poate servi drept obiectiv de studiu pentru următoarele adversare ale lui De Bruyne și compania. Totuși, de atunci, Man. City a mai jucat două meciuri, iar ambele au fost câștigate într-o manieră spectaculoasă: 5-2 cu Southampton și 3-0 cu Fulham.

De cealaltă parte, Gladbach vine după 6 înfrângeri consecutive, rezultate care au scos-o din Cupa Germaniei și au coborât-o până pe locul 10 în Bundesliga. Echipa care în ianuarie le învingea și pe Bayern Munchen (3-2) și pe Borussia Dortmund (4-2) nu mai reușește să le bată nici pe Augsburg (1-3) sau pe Mainz (0-2) acum.

În acest context, o victorie la zero a celor de la City nu e deloc de neglijat. Apărarea lui Guardiola a arătat că este de netrecut în mai multe rânduri în acest sezon, iar Gladbach nu mai pare să dețină forța ofensivă necesară unei surprize. Cum trupa din Manchester nu a mai luat gol în Ligă din prima etapă, adică de 616 minute, cota de peste 2.00 pentru o victorie la zero a gazdelor pare excelentă.

PUNCTE CHEIE:

  • Gladbach este într-o formă execrabilă și vine după 6 înfrângeri consecutive. În 3 dintre acestea nemții nici nu au marcat, iar golaverajul acumulat în perioada indicată este 4-12;
  • Borussia a pierdut ultimele 3 jocuri disputate în Liga Campionilor, pe cele mai recente două fără să marcheze;
  • Manchester City și Gladbach s-au întâlnit de 5 ori în Liga Campionilor în precedentele 6 sezoane, iar englezii sunt neînvinși. Au 4 victorii și un golaveraj de 13-4;
  • Echipa lui Guardiola are 23 de victorii în precedentele 24 de meciuri, singura care a reușit s-o învingă în acest interval fiind Man. United. Din cele 23 de succese, 14 au venit la zero;
  • Vicecampioana Angliei e neînvinsă în acest sezon al Ligii Campionilor. Palmaresul ei conține 6 victorii, un egal și un golaveraj impresionant de 15-1.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro