Meniu

BILETUL din 16 Februarie. Liga 1 nu ne dezamăgește.

FC Argeș este într-o formă de zile mari și, alături de Botoșani și CFR Cluj, se află pe podiumul anului 2021. În același timp, Sepsi a pierdut doar o dată în noul an, dar tot o dată a și câștigat, ceea ce o face cumva inofensivă în fața unui adversar care nu a câștigat cu Botoșani și Viitorul și nu a pierdut cu FCSB, Craiova.

BILETUL ZILEI - 16.02.2021

FC Argeș - Sepsi 1-1 (0-1)
1X - COTĂ 1.81 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.81

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Argeș nu pierde (1X) - COTĂ 1.81

Una dintre cele mai în formă echipe din România la ora actuală se numește FC Argeș. Echipa antrenată de neconvenționalul cuplu format din Mihăiță Ianovschi și Andrei Prepeliță este neînvinsă în 2021, singura din Liga 1 alături de Craiova, dar are mai multe puncte obținute decât oltenii.

Aflată pe locul 11 în Liga 1 momentan, FC Argeș poate să spere inclusiv la play-off prin prisma momentului sportiv pe care îl traversează. O victorie cu Sepsi, de exemplu, i-ar ridica pe piteșteni până în zona locurilor 7-8, adică la porțile play-out-ului, cu 7 etape înainte de finalul returului. În acest moment, piteștenii au 15 puncte câștigate în cele 7 meciuri jucate în 2021. În fața sunt doar Botoșani, cu 18 puncte, și CFR Cluj, cu 17. Practic, un succes astăzi ar urca-o în vârful acestui an și dacă ai reușit să faci egaluri cu FCSB (0-0) sau Craiova (1-1) și ai bătut Viitorul (1-0) sau Botoșani (1-0) sigur te gândești la victorie și cu o echipă ca Sepsi.

De partea cealaltă, Sepsi nu se simte așa de bine și inclusiv pe fondul îmbolnăvirilor cu Covid ale jucătorilor și antrenorilor, în frunte cu Leo Grozavu, s-a ajuns ca până acum să obțină o singură victorie în 2021, 4-1 cu Astra. La celălalt capăt, nu a pierdut decât o singură dată, 0-1 cu CFR Cluj, iar în rest a făcut egaluri, inclusiv cu Dinamo (0-0),Viitorul (3-3) și Craiova (0-0)

PUNCTE CHEIE:

  • FC Argeș are 9 partide consecutive fără înfrângere, iar în 2021 are 4 victorii și 3 egaluri. În tot acest interval, a strâns un golaveraj de 12-7;
  • Gazdele au câștigat cele mai recente două partide fără să primească gol, iar în ultimele 4 jocuri a scos doar o dată mingea din plasă (golaveraj 4-1 în intervalul indicat);
  • Sepsi a câștigat singura confruntare directă, cea din tur, cu 1-0, dar de atunci lucrurile s-au schimbat mult în bine în privința Argeșului;
  • Oaspeții au o singură victorie în ultimele 8 partide disputate, perioadă în care au strâns 6 victorii și un golaveraj de 13-11;
  • În deplasare, Sepsi nu a câștigat în precedentele 4 meciuri, toate terminate la egalitate;

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro