Meniu

BILETUL din 11 Mai. Favoritele livrează cota 1.94!


BILETUL ZILEI - 11.05.2021

Denizlispor - Galatasaray 1-4 (0-2)
2 - COTĂ 1.28 (CÂȘTIGAT)

Lok. Plodviv - Beroe 0-0
1 - COTĂ 1.53 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 1.94

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Galatasaray câștigă (2) - COTĂ 1.28

Cu două etape rămase de jucat, Galatasaray a aprins serios lupta la titlu după victoria din ultima etapă contra lui Besiktas. În acest moment, primele 3 clasate sunt despărțite de doar 3 puncte și, mai mult, doar două din acestea vor prinde un loc de Liga Campionilor. Chiar dacă este momentan pe locul 3, Galata are avantajul celor două meciuri rămase - cu Denizlispor și cu Yeni Malatyaspor, astfel că își pune mari speranțe că va obține alte 6 puncte.

De partea cealaltă, Denizlispor este deja retrogradată (de fapt, este sigură că va termina pe ultimul loc), iar această situație s-a văzut și în ultimele meciuri, în care echipa nu a mai arătat deloc motivație. Nu credem că poate să le pună probleme nici celor de la Galata, care ar trebui să câștige la pas acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Denizlispor are doar 3 egaluri și 7 înfrângeri în ultimele 10 meciuri;
  • Din cele 9 meciuri de până acum cu primele 5 clasate, Denizslipor a reușit să obțină un singur punct (un 0-0 cu Trabzonspor). În rest, a pierdut toate meciurile și a marcat în doar două din aceste 9 meciuri;
  • Galatasaray vine după 4 victorii consecutive și 5 victorii în ultimele 6 meciuri (plus un egal);
  • Galatasaray se descurcă foarte bine pe teren străin, unde a câștigat 8 din ultimele 10 meciuri;
  • Galata a câștigat fără probleme cele 5 dueluri de până acum cu ultimele 3 clasate;
  • În meciul tur Galata s-a impus cu un categoric 6-1.

② Lok. Plodvid câștigă (1) - COTĂ 1.53

Chiar dacă a ratat șansa de a câștiga titlul, Plodvid a reușit o victorie de mare moral etapa trecută, chiar în fața campioanei Ludogorets. Aflată în luptă directă pentru locul 2, Plodvid dă acum piept cu Beroe, echipă fără nici un obiectiv (va termina sigur pe locul 6). În condițiile în care Plodvid este extrem de puternică acasă, ne așteptăm la o victorie și în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Lok. Plodvid joacă excelent acasă, unde a câștigat 12 din ultimele 14 meciuir (și a terminat de două ori la egalitate);
  • Beroe a obținut doar două egaluri în ultimele 6 deplasări și a pierdut de 4 ori. De altfel, Beroe vine după un singur egal în ultimele 7 meciuri (plus 6 înfrângeri);
  • În ultimele 12 meciuri, Beroe s-a văzut învinsă de 9 ori;
  • Beroe a pierdut ultimele 4 deplasări la primele 6 clasate.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro