Meniu

BILETUL din 10 August. Dubla din Ligă ne-a adus cota 2.30!


BILETUL ZILEI - 10.08.2021

Monaco - Sparta P. 3-1 (0-0)
1 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

Benfica - Spartak M. 2-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.53 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.30

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 10.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Monaco câștigă (1) - COTĂ 1.50

Pretendentă la titlu în Franța, Monaco a arătat diferența mare de valoare dintre cele două formații în meciul tur și nu i-a dat Spartei aproape nici o șansă care măcar să le ofere un rezultat cu care să mai spere la calificare. Desigur, minuni s-au mai văzut în fotbal, dar este greu de crezut că Niță & co pot întoarce soarta calificării chiar pe Stade Louis. Cel mai probabil, Sparta va face deplasarea doar pentru a onora regulamentul FIFA, mai ales că și la Viena au arătat că nu sunt tocmai specialiști atunci când vine vorba de meciuri pe teren străin. Monaco este într-o creștere clară de formă și are marele avantaj de a veni dintr-un campionat competitiv și care începe să propună tot mai des echipe în fazele superioare ale cupelor europene (acum nu doar PSG este favorită să ajungă departe, ci deja sunt așteptări mari și de Lille, Lyon și desigur Monaco). Prin urmare, credem că va câștiga și partida retur.

PUNCTE CHEIE:

  • Monaco a câștigat 7 din ultimele 11 meciuri oficiale jucate pe teren propriu;
  • În partida tur, la Praga, Monaco s-a impus fără probleme cu 2-0 la capătul unui meci controlat autoritat;
  • Sparta Praga a arătat slab și în deplasarea pierdută la Viena, din turul anterior. Și în sezonul trecut în grupele Europa League Sparta a pierdut ambele meciuri cu Lille precum și ambele meciuri cu AC Milan.

② Benfica câștigă (1) - COTĂ 1.53

Chiar dacă pornea ca favorită și în meciul tur de la Moscova, Benfica a reușit să câștige de o manieră mai clară decât s-ar fi așteptat. Fără gol primit, Benfica a avut emoții doar în minutul 25 din partida tur, când Nail Umyvarov a irosit cea mai mare ocazie a gazdelor, cu un șut de la circa 30 de metri. În rest, Benfica s-a jucat cu ocazille și pe lângă cele două goluri reușite a mai irosit cel puțin 3-4 ocazii uriașe. Mai mult, lusitanii au solicitat și două lovituri de pedepasă, cel puțin una dintre ele fiind destul de clară. Este greu de crezut că Spartak poate îmbunătăți mare lucru pentru acest meci, mai ales la cum a arătat jocul defensiv. În plus, alb-roșii au arătat modest și în deplasările de la Kazan și Samara din startul actualului sezon. Faptul că în acest meci vor fi obligați să atace încă din startul partidei va crea și mai multe spații într-o defensivă oricum fragilă, ceea ce ar trebui să asigure în final victoria gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Benfica este în mare formă și a ajuns la 19 victorii în ultimele 24 de meciuri, inclusiv amicale;
  • Pe teren propriu, are o singură înfrângere în ultimele 19 meciuri oficiale și 13 victorii, inclusiv cu Sporting, un 4-0 cu Lech și egaluri cu Porto și Arsenal;
  • Spartak nu se descurcă bine în deplasare. Și în sezonul trecut a pierdut 4 din cele 5 deplasări la primele 6 clasate (ei terminând pe 2), reușind să obțină locul secund grație punctelor acumulate cu echipele din partea a doua a clasamentului;
  • În tur, la Moscova, diferența de valoare între cele două a fost uriașă iar Benfica ar fi meritat să câștige la o diferență mai mare de scor.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro