Meniu

BILETUL din 23 Martie. Craiova și Farul remizează 'alb'.

Marți este cea mai săracă în meciuri zi a săptămânii, dar Liga a 2-a ne salvează. Universitatea Craiova și Farul Constanța se confruntă, iar încleștarea este decisivă pentru ambele, dat fiindcă lupta pentru calificarea în play-off este pe final.

BILETUL ZILEI - 23.03.2021

FC U Craiova - Farul Constanța 0-0
GG - COTĂ 1.87 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 1.87

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.87

Liga a 2-a oferă un sezon extrem de încâlcit și echilibrat, iar în cursa pentru obținerea biletelor de promovare mai sunt încă o sumedenie de echipe. FC U Craiova părea sigură de locul ei în play-off, dar cu un singur punct obținut în 2021 a ajuns să tremure.

Oltenii au remizat cu Concordia Chiajna (0-0) pentru ca ulterior să piardă primele lor două meciuri din acest sezon, 1-2 acasă cu Mioveni și 0-1 la Universitatea Cluj. Într-o căutare disperată de a crea un șoc la echipă, conducerea alb-albaștrilor a rezilitat contractul antrenorului Ovidiu Stângă după doar 3 meciuri, iar în locul acestuia a fost readus Eugen Trică, cel care obținuse și promovarea din vara trecută. Noul tehnician susține că a reușit să remonteze din punct de vedere psihic jucătorii și a anunțat că toată presiunea este acum pe umerii săi.

De partea cealaltă, Farul Constanța se află momentan pe locul al 4-lea, fix în spatele Universității, dar cu același număr de puncte. Echipa antrenată de Ianis Zicu a fost lăudată chiar de Eugen Trică, viitorul adversar, care a spus despre dobrogeni că joacă cel mai frumos fotbal din Liga a 2-a. În 2021, Farul nu a pierdut niciun joc și are două victorii (1-0 cu Viitorul Tg. Jiu și 3-2 cu Recea) și două egaluri (1-1 la Călărași și Slatina), iar ofensivele celor două formații par pregătite pentru goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Toate cele 4 deplasări pe care echipa din Constanța le-a efectuat pe terenurile adversarelor din prima jumătate au venit cu goluri de ambele părți;
  • 3 din cele 4 meciuri pe care Farul le-a disputat în 2021 s-au terminat cu pariul GG câștigător;
  • Farul a marcat în 9 din cele 10 deplasări din acest sezon de Liga a 2-a, iar în acest timp a bifat pariul GG de 6 ori;
  • 7 din cele 10 jocuri pe care Craiova le-a jucat pe teren propriu în competițiile oficiale din acest sezon s-au terminat cu ambele formații printre marcatoare.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro