Meniu

BILETUL din 08 Noiembrie. Dublăm banii cu emoții!

Deoarece Rapidul este o echipă oscilantă și nu avem suficiente meciuri din care să alegem, propunem ca acest bilet să îl jucați cu un buget de cel mult 5%.

BILETUL ZILEI - 08.11.2021

Acad. Clinceni - Rapid B. 2-3 (1-0)
2 - COTĂ 2.15 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.15

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Rapid câștigă (2) - COTĂ 2.15

Dacă după primele etape părea o candidată serioasă la play-off, Rapidul începe acum să simtă tot mai puternic amenințarea UTEI, a Farului și chiar a lui FC Argeș, echipă care și sezonul trecut a fost la un pas de play-off. Tocmai de aceea, meciul cu lanterna roșie este o ocazie perfectă de a mai pune 3 puncte în visterie, mai ales că Rapidul a părăsit prematur și Cupa, deși a jucat contra unei formații aflate în subsolul eșalonului secund. În plus, rapidiștii sunt obligați să depășească criza pe care o traversează - au un singur succes în ultimele 10 partide (chiar contra liderului CFR).

Clinceniul a bifat un punct norocos la Mediaș, dar este abia al patrulea în 14 meciuri. Ușor ușor, formația pregătită de Ionuț Chirilă pare să renunțe la lupta de supraviețuire și ar avea nevoie de un adevărat miracol pentru a-și prelungi activitatea pe prima scenă fotbalistică. Desigur, la un moment dat poate veni și primul succes, dar nu credem că acest lucru se va întâmpla contra giuleștenilor, care se descurcă bine pe teren străin.

PUNCTE CHEIE:

  • Rapidul are 3 victorii și 3 egaluri în cele 6 deplasări din acest campionat, fiind una dintre cele mai prolifice echipe pe teren străin;
  • Cu 10 înfrângeri și 4 egaluri în cele 14 etape, Clinceniul este de departe cea mai slabă formație de pe prima scenă;
  • Clinceniul a obținut un singur punct din cele 7 meciuri contra primelor 9 clasate. În 5 din aceste 7 meciuri nici nu a marcat, iar misiunea de a înscrie nu va fi una ușoară nici contra Rapidului, care are o defensivă bine pusă la punct.___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro