Meniu

BILETUL din 8 Martie. Monaco ține poarta închisă cu Nice.


BILETUL ZILEI - 08.03.2021

Hamburger - H. Kiel 1-1 (1-1)
GG - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

Nice - AS Monaco 0-2 (0-1)
GG - COTĂ 1.50 (PIERDUT)COTĂ TOTALĂ - 2.35

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 08.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.57

Duel la vârf în 2nd Bundesliga. Hamburger, care vine după o serie modestă - fără victorie în ultimele 4 meciuri de campionat - primește vizita lui Kiel, echipă aflată pe locul 2 dar care în cazul unei victorii ar putea prelua fotoliul de lider. Lupta la promovare este extrem de interesantă, cu primele 6 echipe despărțite de doar 9 puncte. Așadar, Hamburger nu își mai permite pași greșiți, dar nici Kiel nu va ceda ușor mai ales prin momentumul pe care îl are. Cum ultimele meciuri directe au fost foarte spectaculoase, mizăm pe goluri la ambele porți și de această dată.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele 4 confruntări directe și în 7 din ultimele 8 (inclusiv amicale);
  • Kiel a marcat în ultimele 11 deplasări;
  • Hamburg a marcat în 13 din ultimele 15 meciuri oficiale jucate acasă;
  • Ambele echipe au marcat în toate cele 6 meciuri de până acum ale lui Kiel cu echipe de top 6.


② Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.50

După un parcurs foarte bun în campionat, Monaco a cedat etapa trecută la Strasbourg și are o misiune tot mai dificilă să prindă un loc de Liga Campionilor. Totuși, forma recentă le dă speranțe monegascilor în a câștiga Cupa Franței, ceea ce ar fi o performanță considerabilă.

În campionat, Nice este o echipă de mijlocul clasamentului, fără obiectiv. Nu se poate lupta cu Monaco, Lyon sau Lens pentru locurile de cupe europene (unde ar trebui să recupereze minim 10 puncte), dar nici nu simte vreo presiune de a retrograda. Așadar, se pot concentra pe meciul de Cupă. Cum echipa este una extrem de spectaculoasă, cu multe goluri la ambele porți iar Monaco va veni să câștige, ne bazăm pe pariu cu tabela schimbată în dreptul ambelor echipe.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 5 meciuri ale lui Nice au bifat ambele echipe printre marcatoare, cu un golaveraj total de 8 -9;
  • 64% din meciurile lui Nice din competițiile interne s-au termiat cu ambele echipe printre marcatoare;
  • Nice are a patra cea mai slabă apărare pe teren propriu din Ligue 1;
  • Ambele echipe au marcat în 4 din ultimele 6 deplasări ale lui Nice;
  • Monaco are tot 64% din meciurile interne încheiate cu pariul GG câștigător;
  • Ambele echipe au marcat în 5 din ultimele 6 întâlniri directe.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro