Meniu

BILETUL din 31 Mai. Tineretul ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 31.05.2021

Olanda U21 - Franța U21 2-1 (0-1)
GG - COTĂ 1.94 (CASTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 1.94

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 31.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.94

România a ratat incredibil calificarea în play-off-ul Campionatului European (a terminat pe locul 3, dar la egalitate de puncte - 5 - cu primele două clasate) și trebuie să își urmărească acum una din adversarele din grupă, pe Olanda, cum încearcă să treacă de Franța. Franța a beneficiat probabil de cea mai accesibilă grupă, cu Danemarca (care a terminat pe primul loc), dar cu Rusia și Islanda, echipe care nu au emis nici un fel de pretenții la calificare.

Duelul între cele două se anunță unul extrem de interesant, căci olandezii practică un fotbal deschis care de cele mai multe ori aduce și multe goluri pe tabelă. Franța, la rândul ei, reușește să se impună fără mari probleme cu adversari inferiori, dar primește goluri cu lejeritate de la adversari precum Elveția, Cehia, Spania, dar și Georgia sau Slovacia. Prin urmare, ne așteptăm la un meci cu goluri de ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 4 meciuri ale Olandei au fost extrem de deschise și au produs goluri la ambele porți;
  • Olandezii au marcat în ultimele 15 meciuri, inclusiv în fața unor adversari precum Portugalia, Anglia, Germania sau România;
  • 6 din ultimele 8 meciuri ale Olandei cu echipe ce au pretenții în fotbalul de pe continent (Germania, România, Portugalia, Anglia și Norvegia) au bifat pariul GG câștigător;
  • Franța are și ea un singur meci din ultimele 16 în care nu a reușit să marcheze (o înfrângere cu Danemarca);
  • 4 din ultimele 5 meciuri ale francezilor cu echipe cu pretenții (Danemarca, Elveția, Cehia și Spania) au consemnat goluri la ambele porți. În plus, Franța a încasat gol în toate aceste meciuri.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro