Meniu

BILETUL ZILEI din 18 Ianuarie - CÂȘTIGAT pentru o cotă de 2.25!

Fotbalul vine cu o ofertă mai săracă pentru luni, dar chiar și așa am găsit două meciuri ale favoritelor pe care să ne construim un bilet de cotă peste 2. Milan își continuă cursa spre titlu pe terenul lui Cagliari, iar Arsenal caută să se apropie de locurile de cupe europene în fața unui Newcastle care a uitat parcă să mai joace fotbal.

BILETUL ZILEI - 18.01.2020

ora 21:45 Cagliari - AC Milan
Câștigă Milan (2) - COTĂ 1.55
ora 22:00 Arsenal - Newcastle

Caștigă Arsenal (1) - COTĂ 1.45

COTĂ TOTALĂ - 2.25 (CÂȘTIGAT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.01


Sau plaseasa biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde primești 50% din primul depozit în plus ca bonus și alți 41LEI GRATUIT dupa ce îți verifici identitatea. Dă click aici!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Câștigă Milan (2) - COTĂ 1.55

După 10 ani de secetă în Serie A, Milan are din nou șansa unui nou titlu, al 19-lea din istoria clubului. Pentru asta, nu își permite însă pași greșiți în fața unei echipe precum Cagliari.

 • AC Milan a câștigat 5 din ultimele 6 întâlniri directe, iar ultimele 3 meciuri le-a câștigat fără gol primit;
 • Cagliari a pierdut ultimele 5 meciuri și nu a obținut nici un succes în ultimele 10 etape (6 înfrângeri și 4 egaluri);
 • Milan a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri (a pierdut meciul cu Juventus);
 • Cagliari a pierdut toate cele 5 meciuri jucate până acum cu echipe aflate pe locuri de cupe europene;
 • Milan a câștigat 6 din cele 7 deplasări în actualul sezon de Serie A (și a terminat un meci la egalitate);
 • În afara meciului cu Juvemtus, Milan a marcat cel puțin 2 goluri în toate meciurile de Serie A din acest sezon.


Caștigă Arsenal (1) - COTĂ 1.45

După un început foarte slab de sezon, Arsenal pare că și-a revenit odată cu victoria în fața lui Chelsea și are din nou speranțe la locurile de cupe europene. De partea cealaltă, Newcastle a avut un început mai bun, dar simte acum fiorii locurilor retrogradabile.

 • Arsenal nu a primit gol în ultimele 4 meciuri (primise un gol în meciul anterior în victoria 3-1 cu Chelsea);
 • Newcastle a marcat un singur gol în ultimele 6 meciuri;
 • În ultimele 8 meciuri, Newcastle a obținut doar 2 egaluri și a plecat învinsă de 6 ori;
 • Arsenal nu a primit gol în ultimele 4 întâlniri directe;
 • Arsenal a câștigat 14 din ultimele 16 întâlniri directe (mai are o înfrângere și un egal în Cupă, pe care însă l-a câștigat în prelungiri).


Deschide cont la Superbet prin acest link, verifică-ți contul și primești 41 lei CADOU!


Despre promotie:

 • Promoția este valabilă în perioada 12 - 19 ianuarie;
 • După deschiderea contului, trebuie să parcurgi procesul de verificare (KYC) până cel târiu pe 19 ianuarie;
 • Pentru a putea beneficia de bonus trebuie să bifezi acordurile de marketing din contul tău (acest lucru este necesar și pentru a primi viitorarele bonusuri de la Superbet);
 • Bonusul de 41 lei va fi creditat în contul tău în ziua următoare verificării contului fără a fi necesar să efectuezi vreo depunere;
 • Pentru a transfera acest bonus în balanța reală va trebui să îl rulezi de 5 ori (adică să plasezi pariuri în valoare totală de minim 205 lei) la cote de minim 1.6. În vederea rulajului, pariurile anulate sau pe care folosești funcția cash-out nu sunt luate în considerare.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selecția/biletul vostru.De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro