Meniu

BILETUL din 15 Martie. Weekend-ul câștigător se prelungește și luni.

După rezultatele foarte slabe din ultima vreme, Dinamo și-a cam bătut în cuie o nouă participare în play-out. Aflată la 10 puncte de primul loc care asigură prezența în play-off și cu doar 4 etape rămase de jucat, câinilor roșii le-ar trebui o adevărată minune.

Barcelona joacă din ce în ce mai bine, iar dacă Messi ar fi transformat penalty-ul din finalul primei reprize cu PSG, catalanii ar fi putut spera chiar la o nouă remontada. Nu a fost să fie, dar trupa antrenată de Ronald Koeman rămâne cu o calificare în finala Cupei Spaniei și cu speranțe la titlu, după ce distanța față de Atletico s-a redus la doar 6 puncte.

BILETUL ZILEI - 15.03.2021

Dinamo - FC Argeș 1-2 (0-1)
X2 - COTĂ 1.64 (CÂȘTIGAT)

Barcelona - Huesca 4-1 (2-1)
1 - COTĂ 1.23 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Argeș nu pierde (X2) - COTĂ 1.64

FC Argeș a trecut ușor peste înfrângerea cu CFR Cluj și a reușit o victorie, 2-1 cu Poli Iași, mai clară decât o arată scorul. După această victorie, piteștenii au urcat pe locul 8 și sunt la doar 4 puncte de play-off, o performanță de-a dreptul remarcabilă.

Dinamo nu a reușit să se impună nici la Voluntari, deși a avut un om în plus pe teren mai bine de 30 de minute. În plus, Voluntari a trecut pe lângă victorie pe final când Mailat a ratat cu poarta goală. Seria de 6 meciuri fără victorie în campionat i-a lăsat pe dinamoviști la 10 puncte de play-off, iar Astra, Chindia sau FC Argeș sunt oricum mai îndreptățite să spere la acel salvator loc 6.

PUNCTE CHEIE:

  • Dinamo nu a câștigat în ultimele 6 meciuri de campionat;
  • Pe teren propriu, Dinamo are o singură victorie în ultimele 6 meciuri de campionat (cu Gaz Metan). În rest, a pierdut de 4 ori și a terminat un meci la egalitate. În nici unul din aceste 5 meciuri nu a reușit să marcheze;
  • În 8 meciuri pe teren propriu cu primele 10 clasate, Dinamo are doar 2 goluri marcate. A pierdut 5 din aceste meciuri și a terminat de 3 ori la egalitate;
  • FC Argeș are o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri oficiale;
  • FC Argeș are doar 2 înfrângeri în cele 15 meciuri cu echipe de play-out (una în augsut, cu Gaz Metan, și una în decembrie, chiar cu Dinamo). În plus, în afara celor 2 înfrângeri, Argeșul a marcat în toate celelalte meciuri.

② Barcelona câștigă (1) - COTĂ 1.23

Barcelona pare dezlănțuită pe plan intern. A reușit o calificare formidabilă în detrimentul Sevillei în finala Cupei Spaniei - ce-i drept, și cu puțin noroc. A reușit să lege 10 victorii și un egal în ultimele 11 meciuri de campionat și s-a apropiat la doar 6 puncte de liderul Atletico (după ce ecartul fusese de 13 puncte). Și în returul cu PSG a arătat un fotbal foarte bun, iar cu ceva noroc ar fi putut chiar spera la calificare.

Chiar dacă a reușit o victorie cu Granada în urmă cu 3 etape, Huesca pare consemnată la retrogradare. Aflată pe ultimul loc, cu o zestre de doar 20 puncte și 3 victorii în 26 de etape, formația pregătită de Rojo Martin Jose nu prea are în ce să își mai pună speranțele pentru acest sezon. Cu o apărare modestă și un atac neconvingător, este greu că le pot pune probleme Barcelonei.

PUNCTE CHEIE:

  • Huesca a pierdut 5 din ultimele 7 deplasări și 8 din ultimele 12 meciuri la general;
  • Huesca a obținut un singur punct în 8 meciuri cu echipe de top 6. În plus, în 5 din aceste meciuri nu a reușit să marcheze;
  • Huesca a pierdut 5 din cele 6 deplasări la echipe de top 9 (are doar un egal la Villareal);
  • Barcelona are o serie absolut impresionantă în campionat - 10 victorii și un egal în ultimele 11 meciuri. În plus, golaverajul în această perioadă este de 28-7, o medie de aproape 3 goluri marcate pe meci. De altfel, în urma acestei serii, Barcelona a recuperat 7 puncte din avansul pe care îl avea Atletico Madrid;
  • Barcelona a câștigat pe terenul lui Huesca chiar la începutul acestui an. În plus, în ultimul meci pe terenul Barcelonei (în 2018), catalanii s-au impus cu 8-2.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro