Meniu

BILETUL din 15 Februarie. Sporting și Beșiktaș produc fără emoții cota de 2.20!

Beșiktaș a arătat câteva slăbiciuni în ultimele meciuri, dar rămâne una dintre principalele candidate la titlu și trebuie să confirme acest lucru în fața mult mai modestei Genclerbirligi. În celălalt meci selectat, ne așteptăm ca forma bună a lui Pacos Ferreia să ia sfârșit în fața mult prea puternicei Sporting.

BILETUL ZILEI - 15.02.2021

Sporting - Ferreira 2-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

Genclerbirlgi - Beșiktaș 0-3 (0-2)
2 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.21

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă (1) - COTĂ 1.50

Chiar dacă și Pacos Ferreira vine după o serie bună, Sporting a demonstrat în numeroase rânduri în acest sezon că este o echipă prea puternică, chiar și pentru Porto (echipă cu un joc clar superior celor de la Ferreira), și se îndreaptă spre un nou titlu. Ferreira și-a depășit clar condiția în ultimele meciuri, dar oboseala pare că i-a prins din urmă pe băieții lui Pepa. În plus, roș-verzii nu impresionează în jocurile pe teren străin, astfel că mizăm pe o victorie a lui Sporting.

  • Sporting a câștigat ultimele 10 întâlniri directe (ultima oară chiar în decembrie, cu 3-0). Golaverajul acestor meciuri este 23 - 6), iar în ultimele 5 directe Sporting a primit un singur gol;
  • Sporting a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri pe teren propriu (și a terminat un meci la egalitate);
  • În campionat, Sporting a câștigat 14 din ultimele 17 meciuri pe teren propriu (și a terminat de trei ori la egalitate);
  • Sporting are cea mai bună apărare (doar 10 goluri primite în 18 etape) și al doilea cel mai bun atac (cu 38 reușite);
  • Chiar dacă vine după un palmares pozitiv, Ferreira a pierdut ultimele deplasări la echipele de top - Sporting, Porto și Benfica).

② Beșiktaș câștigă (2) - COTĂ 1.50

Lupta la titlu în Turcia este una extrem de acerbă, cu primele 3 clasate - Galata, Beșiktaș și Fener aflate la egalitate de puncte (48) după 23 de etape. În plus, Trabzonspor vine și ea tare din urmă și mai are de recuperat doar 6 puncte. De aceea, Beșiktaș nu prea își mai permite pași greșiți, mai ales cu o formație atât de modestă cum este Genclerbirligi, care și traversează o pasă foarte proastă (ajungând pe locurile retrogradabile).

  • Genclerbirligi a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri (și a terminat un meci la egalitate), interval în care a strâns un golaveraj de 2-17);
  • Beșiktaș a câștigat 5 din ultimele 6 întâlniri directe;
  • Beșiktaș are cel mai bun atac din Turcia (50 de goluri marcate), ar Genclerbirligi are cea mai slabă apărare (41 de goluri primite) și al doilea cel mai ineficient atac (cu 20 de goluri marcate);
  • Beșiktaș a câștigat 9 din ultimele 12 meciuri de campionat (a terminat la egalitate cu Hatayaspor și Antalyaspor și a fost învinsă de Trabzonspor, toate echipe aflate însă în prima jumătate a clasamentului).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro