Meniu

BILETUL din 14 Iunie. O nouă dublă cu cota 2.56!


BILETUL ZILEI - 14.06.2021

Scoția - Cehia 0-2 (0-1)
1X - COTĂ 1.47 (PIERDUT)

Leiknir - KR Reykjavik (22:15)
GG - COTĂ 1.74

COTĂ TOTALĂ - 2.56

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Scoția nu pierde (1X) - COTĂ 1.47

Fără să fie vreo favorită nici pentru a trece de grupe, Scoția are șansa sa în partida de la Glasgow contra Cehiei. Calificată cu noroc la Euro, după ce a terminat grupa pe locul 3 dar a câștigat, mereu la penalty-uri, barajele cu Israel și Serbia, Scoția a arătat un joc în creștere în ultima vreme, izbutind recent un egal în Olanda.

Cehii s-au calificat de pe locul al doilea, dar în afară de câștigătoarea Anglia, grupa a fost alcătuită din modestele Kosovo, Bulgaria și Muntenegru, astfel că performanța nu este tocmai notabilă. În plus, cehii au fost extrem de slabi în deplasare și au pierdut cu Bulgaria (0-1), Kosovo (1-2) și au fost zdrobiți de Anglia (0-5). Cehii au arătat fragil și în amicale, fiind zdrobiți cu 4-0 în Italia, iar nici din Țara Galilor nu au obținut vreun punct în drumul spre Mondial.

În Liga Națiunilor cele două au fost colege de grupă și chiar dacă cehii au terminat pe primul loc, scoțienii au câștigat ambele meciuri directe. În aceste condiții, mizăm pe faptul că gazdele nu vor pierde.

PUNCTE CHEIE:

  • Scoția este neînvinsă în ultimele 8 meciuri jucate acasă;
  • Și în ultimele 3 confruntări directe (dintre care două în 2020 în Liga Națiunilor), scoțienii s-au dovedit superiori și au câștigat toate meciurile (golaveraj 4-1);
  • Cehia vine după o victorie (cu Albania), un egal și două înfrângeri;
  • Cehii au pierdut 4 din ultimele 5 deplasări (au reușit o victorie în Estonia).

② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.74

Runda a 8-a din campionatul Islandei le pune față în față pe nou promovata Leiknir și fosta campioană KR Reykjavik. Chiar dacă oaspeții nu mai câștigă în ritmul în care o făceau cu doi ani în urmă, meciurile lor sunt extrem de spectaculoase, cu multe goluri la ambele porți. Ne așteptăm la o desfășurare similară și de la această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • 6 din ultimele 7 meciuri acasă ale lui Leiknir au adus goluri pentru ambele echipe;
  • Leiknir are un singur meci din ultimele 16 acasă în care nu a marcat;
  • Meciurile lui KR Reykjavik sunt foarte spectaculoase, cu 10 din ultimele 13 aducând și goluri la ambele porți;
  • KR Reykjavik are un singur meci din ultimele 26 în care nu a marcat;
  • Ultimele 4 confruntări directe au fost extrem de spectaculoase, cu minim 5 goluri în total și cel puțin câte unul la fiecare poartă. Golaverajul acestor confruntări este 14-11 în favoarea lui KR Reykjavik.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro