Meniu

BILETUL din 13 Septembrie. Al patrulea win consecutiv!


BILETUL ZILEI - 13.09.2021

Bologna - Verona 1-0 (0-0)
1X - COTĂ 1.37 (CÂȘTIGAT)

Ujpest - Zalaegerszeg 2-2 (1-0)
GG - COTĂ 1.47 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.01

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Bologna nu pierde (1X) - COTĂ 1.37

După ce a fost eliminată umilitor din Cupă de Ternana (o echipă nou promovată în Serie B), Bologna a debutat cu două jocuri bune în noul sezon de Serie A, din care a obținut 4 puncte. După ce a încheiat sezonul trecut pe locul 12, la o distanță destul de sigură de evitarea retrogradării, Bologna nu poate emite mari pretenții nici de la actuala stagiune - este clar că nu are un lot suficient de valoros pentru a ataca locurile de cupe europene, dar nu pare nici una din cele mai slabe echipe pentru a avea emoții privind retrogradarea.

Verona a avut un start bun de sezon în stagiunea precedentă, dar după 27 de puncte strânse în primele 18 jocuri, au urmat 20 de meciuri care au mai adus doar 18 puncte și au tăiat orice spernață la un loc de cupă europeană. Jocul modest a continuat și în startul actualei stagiuni, când Verona a pierut ambele meciuri, primind câte 3 goluri de la Inter și Sassuolo (dar a și marcat în fiecare din ele). Deplasarea de la Bologna nu este deloc una confortabilă, pentru că are în față un adversar cu care nu a câștigat în ultimele 7 directe.

PUNCTE CHEIE:

 • Bologna este neînvinsă în precedentele 7 întâlniri directe (4 victorii și 3 egaluri);
 • În sezonul trecut, Bologna a pierdut un singur meci din 11 jucate acasă contra ultimelor 11 clasate. În plus, în cele 22 de meciuri cu astfel de echipe, a avut doar 4 înfrângeri;
 • Verona nu a câștigat în ultimele 11 meciuri de campionat (4 egaluri și 7 înfrângeri) și are un total de 10 înfrângeri în ultimele 15 meciuri de campionat;
 • În ultimele 22 de deplasări, Verona are doar 5 victorii;
 • Sezonul trecut, Verona nu a reușit nici o victorie cu echipele de mijlocul clasamentului (locurile 8 - 13) în cele 10 meciuri jucate - 4 egaluri și 6 înfrângeri, obținând 7 din cele 11 victorii cu echipele aflate în zona retrogradării.

② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.47

Upjest a început dezastrous actuala ediție de campionat și este pe ultimul loc după 5 etape, cu doar două puncte adunate. Chiar dacă nici sezonul trecut nu au impresionat, au reușit să termine pe locul 6 (din 12), cu 42 de puncte. În ultima etapă au oferit unul din cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, chiar contra lui Zalaegerszeg, într-o victorie cu 5-4 cu două răsturnări de scor.

Zalaegerszeg este obișnuită să lupte pentru evitarea retrogradării, și după ce anul trecut a fost la doar 4 lungimi de undă de a cădea în eșalonul secund, anul acesta este pe locul 10, cu doar 4 puncte adunate. Dincolo de acest start slab de sezon, pe cele două echipe le mai leagă spectacolul pe care îl oferă meciurile lor, cu multe goluri în general la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

 • Ambele echipe au marcat în 9 din ultimele 10 meciuri oficiale ale lui Upjest (a primit gol în toate 10, dar nu a marcat pe terenul lui Basel);
 • Pe teren propriu, Upjest are o serie de 8 meciuri cu goluri la ambele porți;
 • În 6 din ultimele 7 meciuri oficiale, Upjest a primit câte cel puțin două goluri;
 • Ambele echipe au marcat în ultimele 6 meciuri oficiale ale lui Zalaegerszeg;
 • 12 din ultimele 14 deplasări oficiale ale lui Zalaegerszeg au consemnat câștigător pariul GG;
 • 4 din ultimele 5 întâlniri directe au adus goluri la ambele porți și ultimele 3 dueluri directe pe terenul lui Upjest.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro