Meniu

BILETUL din 10 Mai. Victoria lui Kiel aduce cota 2.15!


BILETUL ZILEI - 10.05.2021

H. Kiel - Hannover 96 1-0 (1-0)
1 - COTĂ 2.15 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.15

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 10.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① H. Kiel câștigă (1) - COTĂ 2.15

Kiel continuă lupta pentru promovare în Bundesliga, după un sezon oscilant în care a cedat puncte importante mai ales cu contra-candidatele la promovare. Acum echipa este atentă și la locul de promovare directă, ocupat în prezent de Furth, dar trebuie să le păstreze departe și pe Hamburger și Dusseldorf care îi vânează locul de baraj.

De partea cealaltă, Hannover a adunat punctele de bază în prima parte a sezonului. Ulterior, ieșită din ecuația retrogradării dar și fără nici o șansă la promovare, echipa a adunat meciuri modeste etapă de etapă și a ajuns chiar să fie învinsă de ultima clasată. Cum Hannover face această deplasare fără vreo motivație, iar pentru Kiel victoria este singura opțiune, mizăm pe victoria gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Hannover traversează o perioadă modestă, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri (inclusiv cu ultima clasată, Wurzburger Kickers și cu Sandhausen, echipă aflată și ea aproape de retrogradare). În plus, echipa a adunat o singură victorie din ultimele 11 meciuri;
  • Hannover a pierdut 6 din cele 7 deplasări de anul acesta pe terenul primelor 9 clasate;
  • Kiel se descurcă bine pe teren propriu, unde a câștigat ultimele 6 meciuri;
  • Pe teren propriu, Kiel a câștigat 6 din cele 7 meciuri jucate până acum cu ultimele 10 clasate. În plus, în meciurile cu ultimele 6 clasate, echipa are 8 victorii, un egal și o înfrângere;
  • Kiel s-a impus și în meciul tur cu 3-0, chiar pe terenul lui Hannover.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro