Meniu

BILETUL din 08 Iulie. Conference League ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 08.07.2021

Zilina - Dila Gori 5-1 (2-0)
H1(-1.5) - COTĂ 2.05 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 08.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Zilina câștigă la cel puțin două goluri diferență (H1 -1.5) - COTĂ 2.05

Zilina nu mai este una din puterile Slovaciei (are totuși 7 titluri în ultimii 20 de ani), dar rămâne în mod clar o echipă capabilă să se lupte pentru locurile de cupe europene. După ce a reușit să prindă locul de Conference League după ce a învins-o în prelungiri pe Moravce (asta după ce a fost și condusă cu 2-0), Zilina dă totuși peste un adversar extrem de facil, Dila Gori din Georgia. Pentru georgeni este abia a 6-a participare din istorie în preliminariile unei competiții intercluburi, unde a înregistrat totuși o performanță notabilă pentru nivelul său în 2013, când a eliminat-o pe Hajduk Split. La ultima participare însă a părăsit Euroa League din primul tur după ce a cedat în fața lui Shirak (Armenia). Cu un nivel actual scăzut și cu înfrângeri în meciurile cu principalele echipe ale Georgiei (Dinamo Batumi, campioana și Din. Tbisli, viceampioana), este greu de crezut că Dila Gori va avea prea multe de spus în fața lui Zilina, echipă care provine totuși dintr-un campionat net superior.

PUNCTE CHEIE:

  • Dila Gori a pierdut 4 din ultimele 5 deplasări;
  • Dila Gori are doar două deplasări din ultimele 11 în care nu a primit gol, deși adversarele au fost echipe precum Shukura, Georgia 2 sau Samgurali, echipe care cu greu pot fi catalogate drept profesioniste;
  • Zilina are 6 victorii în ultimele 7 meciuri jucate acasă;
  • Zilina a marcat minim 3 goluri în 12 din ultimele 16 meciuri jucate acasă, fiind o echipă extrem de ofensivă.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro