Meniu

BILETUL din 30 Septembrie. Finalul lunii a adus cota 2.0!


BILETUL ZILEI - 30.09.2021

Celtic - B. Leverkusen (22:00)
2 - COTĂ 2.00

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 30.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Leverkusen câștigă (2) - COTĂ 2.00

După un start slab de sezon, Celtic a dat impresia că și-a revenit și a reușit să lege 6 victorii, inclusiv contra lui AZ Alkmaar, victorie ce s-a dovedit până la urmă decisivă pentru calificarea în grupele Europa League. A fost însă doar un foc de paie, căci meciul retur a dat startul declinului. Chiar dacă înfrângerea a fost la limită, 1-2, și le-a permis să avanseze, Celtic a continuat apoi jocul slab contra marei rivale, Rangers (înfrângere 0-1), dar și cu Betis și Livingston. Victoriile cu Ross County și Raith nu spun mare lucru, căci aceste formații cu greu pot fi puse la categoria de fotbal profesionist. În weekend a urmat o nouă dezamăgire, un egal 1-1 acasă cu Dundee, iar după 7 etape Celtic ocupă un dezamăgitor loc 6, cu 10 puncte din 21 posibile, în Premiership.

Leverkusen în schimb traversează o perioadă bună și vine după 5 victorii în ultimele 6 meciuri, inclusiv un 4-0 contra lui Gladdbach. Chiar și în înfrângerea cu 3-4 contra lui Dortmund echipa a arătat bine și a fost de 3 ori la conducere, cedând însă pe final. Cum nivelul adversarilor cu care se confruntă Leverkusen este net superior celor din Scoția, considerăm că nemții sunt mari favoriți în acest duel, în ciudat cotelor oferite de casele de pariuri.

PUNCTE CHEIE:

  • Celtic a pierdut 4 din ultimele 7 meciuri, iar în weekend a bifat doar un egal cu FC Dundee;
  • Sezonul trecut, Celtic a terminat pe ultimul loc în grupa sa de Europa League, cu 4 înfrângeri în 6 meciuri;
  • Leverkusen vine după 5 victorii în ultimele 6 meciuri, interval în care doar Dortmund a reușit să o învingă, însă cu mult noroc;
  • Și în sezonul trecut de Europa League, Leverkusen a câștigat 5 din cele 6 meciuri din faza grupelor.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro