Meniu

BILETUL din 29 Iulie. Conference League a adus cota 2.56!


BILETUL ZILEI - 29.07.2021

Partizani Tirana - Basel 0-2 (0-1)
2 - COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

Bohemians - Dudelange 3-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.56

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 29.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Basel câștigă (2) - COTĂ 1.55

Basel face deplasarea la Tirana mai mult ca o formalitate, după ce s-a impus în partida tur cu 3-0 într-o partidă în care nu s-a pus nici o secundă problema câștigătoarei. În turul următor, fosta campioană o va întâlni cel mai probabil pe Upjest (Ungaria) și cu siguranță dorește să fie în formă maximă pentru a-și ușura accederea în grupe. Partizani a reușit să treacă ușor în turul anterior de Sf. Gheorghe (Moldova), dar valoarea vecinilor de peste Prut nu poate fi pusă alături de cea a lui Basel. Probabil resemnați deja după meciul tur, albanezii s-ar putea ca nici măcar să nu mai forțeze la retur. În plus, Basel are avatanjul că între timp a mai jucat un meci oficial (în campionat) pe care l-a câștigat tot la pas (2-0 la Grasshopers). Credem că un deznodământ similar îl va avea și acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Basel a câștigat categoric meciul tur, 3-0;
  • Partizani a primit câte două goluri și în ambele meciuri cu Sf. Gheorghe, o formație net inferioară lui Basel;
  • Albanezii au de altfel mari probleme defensive în ultima vreme - au primit gol și de la Struga (Macedonia) sau alte două goluri de la Bylis (Albania);
  • Partizani nu are experiență recentă în cupele europene, în timp ce Basel a fost aproape de grupele Europa League în sezonul trecut.

② Bohemians câștigă (1) - COTĂ 1.65

Dudelange este un nume care stârnește amintiri în România (triste pentru unii, amuzante pentru alții) după ce în 2018 a reușit să o elimine din Liga Campionilor pe campioana României, CFR, cu o dublă victorie. Desigur, aceea a fost doar o întâmplare iar între timp luxemburghezii au pierdut șefia campionatului și au ajuns să joace în nou înființata Conference League. Nici în această competiție nu par însă să aibe viață lungă, iar după ce au pierdut meciul tur cu Bohemians au șanse minime să întoarcă în Irlanda soarta calificării.

PUNCTE CHEIE:

  • Dudelange are un singur egal și 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri;
  • Bohemians are 7 victorii și un egal în ultimele 8 meciuri acasă;
  • Irlandezii au câștigat în weekend, 5-0, în deplasare în Cupa Irlandei;
  • În deplasare, Dudelange a pierdut la campioana Flora cu 5-0.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro