Meniu

BILETUL din 28 Octombrie. Misiune facilă în Cupă!


BILETUL ZILEI - 24.06.2021

ASU Poli Timișoara - Rapid București (21:00)
SC-2 - COTĂ 2.08

COTĂ TOTALĂ - 2.08

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Rapid câștigă (SC-2) - COTĂ 2.08

Cupele oferă în aproape fiecare țară o serie mare de surprize - doar ieri Leverkusen a fost eliminată ușor de o echipă ce se chinuie în 2nd Bundesliga, iar Bayern a fost spulberată la Gladbach. Însă tocmai dezinteresul echipelor mari pentru aceste competiții naște mari speranțe pentru echipele mai mici, dar ambițioase, așa cum este cazul Rapidului.

Ajunși fără mari eforturi în optimi (au fost nevoiți să treacă doar de CS Mioveni), giuleștenii au o șansă foarte bună de a lupta pentru un trofeu - adversarul din optimi este unul modest, o echipă a Timișoarei ce se chinuie în subsolul ligii secunde, CFR Cluj și FCSB au fost deja eliminate iar Sepsi și Craiova lui Mititelu se duelează între ele. Practic, tabloul din sferturi ar fi unul extrem de optimist pentru vișinii - cu învingătoarea dintre FC Buzău și Dunărea Călărași (cel mai probabil prima, dar care oricum nu impresionează), cu CSO Filiași (liga a treia), Voluntari, FC Argeș, Chindia, Univ. Craiova și învingătoarea dintre Sepsi și U Craiova 1948. Cu puțin noroco la tragerea la sorți, Rapidul ar putea ajunge chiar ușor în finală unde, desigur, orice se poate întâmpla. Din aceste motive, nu credem că giuleștenii vor trata chiar superficial partida.

De partea cealaltă, Poli Timișoara traversează o perioadă nefastă și a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri de campionat. Doar partida cu Dacia Brăila a întrerupt această serie, dar ce practică brăilenii este greu de numit fotbal, chiar și pentru nivelul ligii secunde. De altfel, nu ar surprinde cu nimic dacă aceștia se vor retrage din competiție înainte de final sau pur și simplu vor retrograda la finele sezonului. Pentru timișoreni avansarea în fazele următoare nu le-ar aduce la fel de multă speranță, pentru că în acest moment le-ar fi greu să treacă de oricare dintre adversari. În plus, au bilanț negativ în duelurile cu Rapidul și este greu de crezut că îl vor îndrepta acum.

PUNCTE CHEIE:

  • Giuleștenii au câștigat 4 din cele 5 dueluri directe și au terminat un meci la egalitate. În plus, au primit un singur gol în aceste 5 partide și s-au impus în cele mai recente 3;
  • Rapidul are 3 victorii și 3 egaluri în cele 6 deplasări din acest sezon, marcând de fiecare dată
  • În Liga a doua, Poli a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri, reușind să o învingă doar pe Dacia Unirea Brăila, ultima clasată după 11 etape cu un golaveraj de 4-35;
  • Din cele 8 meciuri cu echipe aflate dincolo de linia retrogradării, Poli a obținut un singur egal în acest sezon și a pierdut de 7 ori.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro