Meniu

BILETUL din 27 Mai. Molde pierde surprinzător acasă


BILETUL ZILEI - 27.05.2021

Molde - Valerenga 2-3
1 - COTĂ 1.89 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 1.89

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 27.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Molde câștigă (1) - COTĂ 1.89

Sezonul trecut Molde nu a reușit să țină pasul în campionat cu super jocul lui Bodo/Glimt, dar anul acesta pare decisă să aibă un cuvând de spus în lupta la titlu. Bodo/Glimt, după ce a vândut mai mulți jucători importanți, nu mai arată la fel de impresionant ca anul trecut și este clar că Molde, formație ce a eliminat-o pe Hoffenheim din Europa League și a fost la un pas să producă surpriza și cu Granada, stă la pândă. În plus, jucătorii au arătat că au psihic bun și au reușit să întoarcă soarta meciului de la Rosenborg după ce erau conduși cu 2-1 în minutul 87.

Valeranga vine după două meciuri modeste - înfrângere acasă cu Kristiansund și un egal norocos la Mjondalen, după ce gazdele au ratat și un penalty și au condus până în minutul 83. Valeranga a arătat și în ultimele sezoane că a rămas o echipă fără pretenții europene, așa că este greu de crezut că va reuși să le pună mari probleme celor de la Molde.

PUNCTE CHEIE:

  • Molde a câștigat 11 din ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu (are egaluri doar cu campioana Bodo/Glimt și cu Hoffenheim, în Europa League). În 12 din aceste 13 meciuri a reușit să marcheze minim două goluri (doar cu Bodo/Glimt a terminat 1-1);
  • Și startul de sezon este unul foarte bun pentru Molde, cu 3 victorii și un egal plus cel puțin două goluri marcate în fiecare meci;
  • Molde a câștigat 4 din ultimele 5 întâlniri directe, la fiecare victorie marcând minim 4 goluri;
  • Pe teren propriu, Molde s-a impus în ultimele 5 întâlniri directe cu Valeranga la o diferență minimă de 3 goluri. Golaverajul acestor 5 meciuri este un năucitor 21 - 3. De altfel, din ultimele 10 deplasări la Molde, Valeranga are un singur egal (un 0-0) și 9 înfrângeri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro