Meniu

BILETUL din 22 Aprilie. Golurile din Catalunya ne strică planurile


BILETUL ZILEI - 22.04.2021

Atl. Madrid - Huesca 2-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.41 (CÂȘTIGAT)

Barcelona - Getafe 5-2 (3-1)
NGG - COTĂ 1.56 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 22.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Atletico câștigă (1) - COTĂ 1.41

Atletico a zdrobit-o pe Eibar etapa trecută și a reușit să se distanțeze din nou la 3 puncte de Real Madrid. Acum au un meci relativ ușor, contra lui Huesca, echipă implicată direct în evitarea retrogradăii. Atletico are și mai mare nevoie de victorie în această etapă în condițiile în care rundele următoare va juca contra lui Bilbao, Barcelona și Sociedad, echipe clar mai greu de învins.

Huesca legase două victorii importante, cu Levante și Elche, dar a pierdut etapa trecută la Alaves care în urma acestui rezultat a reușit, de moment, să părăsească locurile retrogradabile. Deoarece Huesca nu a impresionat în meciurile cu echipele de cupe europene și este o echipă care mai curând adună punctele din meciurile cu echipele de la retrogradare, vom miza pe o victorie a liderului.

PUNCTE CHEIE:

 • Atletico a câștigat ultimele 3 meciuri pe teren propriu. În plus, în campionat, au câștigat 9 din ultimele 13 meciuri pe care le-au găzduit;
 • Huesca a pierdut 7 din ultimele 10 deplasări;
 • În cele 11 meciuri cu primele 7 clasate, Huesca a adunat trei egaluri (două pe teren propriu și unul la Villareal) și 8 înfrângeri;
 • Atletico nu a primit gol în cele 3 întâlniri directe de până acum și a câștigat de două ori cu 3-0;
 • Atletico a câștigat toate cele 8 meciuri jucate până acum pe teren propriu contra ultimelor 10 clasate. În 5 din aceste meciuri nu a primit gol iar în 6 dintre meciuri a punctat de cel puțin două ori.


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.56

Barcelona a câștigat primul trofeu al sezonului după o finală de vis contra lui Athletic Bilbao. Messi și colegii au punctat de 4 ori în doar 12 minute și au confirmat forma bună arătată de catalani în ultimele meciuri. După ce Real s-a încurcat chiar pe terenul lui Getafe etapa trecută, Barcelona poate urca și pe locul 2 și să reducă ecartul față de Atletico la doar două puncte cu 3 etape înaintea meciului direct.

Getafe e o echipă în suferință dar care păstrează 4 puncte avans față de locurile retrogradabile. Cu cel mai slab atac din LaLiga, singura soluție a oaspeților este apărarea, una destul de eficientă (doar 34 de goluri primite în 31 de meciuri). Cum Getafe este o echipă care rar marchează împotriva formațiilor de top dar care a și demonstrat că știe să se apere (nu a primit gol în ultimele două meciuri cu Real și Ateltico), vom miza pe faptul că cel mult o echipă va marca.

PUNCTE CHEIE:

 • Barcelona a primit un singur gol în ultimele 4 meciuri jucate acasă;
 • Cel mult o echipă a marcat în 10 din ultimele 12 meciuri ale lui Getafe;
 • Getafe are un singur gol marcat în ultimele 5 meciuri și tot un singur gol în ultimele 5 deplasări;
 • Cu doar 9 goluri în 14 deplasări, Getafe este cea mai ineficientă echipă pe teren străin;
 • 12 din cele 13 meciuri jucate până acum de Getafe cu echipe din top 9 au consemnat cel mult o marcatoare;
 • Getafe are un singur gol marcat în 8 deplasări la primele 12 clasate (pe terenul lui Bilbao);
 • Cel mult o echipă a marcat în 3 din ultimele 4 întâlniri directe.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro