Meniu

BILETUL din 18 Martie. Două meciuri pentru o cotă de peste 2.50!

Aflată într-o formă similară cu cea a CFR-ului, Astra a reușit să recupere mult din ecartul față de locurile de play-off și o mai despart doar 2 puncte. O victorie în fața Botoșaniului ar însemna chiar că giurgiuvenii ar trece peste ei în clasament, o șansă incredibilă cu doar 3 etape înainte de finalul sezonului regulat.

După ce Stanciu și Ianis Hagi au fost vedetele meciului tur, cei doi co-naționali se întâlnesc din nou pentru a decide cine merge mai departe. Stanciu are o perioadă foarte bună la Slavia, cu o dublă în ultima etapă, dar Rangers nu este tocmai un adversar comod pe teren propriu.

BILETUL ZILEI - 18.03.2021

Astra Giurgiu - Botoșani 1-1 (0-1)
1X - COTĂ 1.45 (CÂȘTIGAT)


Rangers - Slavia Praga 0-2 (0-1)
GG - COTĂ 1.77 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.57

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Astra Giurgiu nu pierde (1X) - COTĂ 1.45

După un început extrem de slab de campionat, cu un singur punct în primele 7 etape, Astra a revenit treptat în joc și este acum la doar 2 puncte de play-off. Cu un parcurs excepțional în ultimele 5 meciuri - 13 puncte acumulate - Astra pare greu de învins, mai ales pe teren propriu.

Botoșaniul trece printr-o perioadă nefastă și își simte locul de play-off amenințat de Astra, Chindia și de FC Argeș. Cu puțin noroc, chiar și Viitorul poate emite pretenții, așa că presiunea este mare pe umerii moldovenilor. Forma giurgiuvenilor și istoricul meciurilor directe ne fac să mizăm din nou pe faptul că gazdele nu vor pierde. Nu ne-ar surprinde deloc nici o victorie a acestora.

PUNCTE CHEIE:

 • Astra este neînvinsă în ultimele 14 întâlniri directe. Mai mult, pe teren propriu a câștigat de 7 ori și a terminat de 2 ori la egalitate;
 • Astra vine după o serie de 6 victorii și un egal în ultimele 7 meciuri și are o singură înfrângere în ultimele 11 meciuri;
 • În ultimele 18 etape de campionat, Astra a pierdut doar de 3 ori;
 • Botoșaniul traversează o formă slabă, cu un singur punct acumulat în ultimele 4 meciuri. În ultimele 6 meciuri are o singură victorie (2-1 cu Gaz Metan), 4 înfrângeri și un egal;
 • Din cele 13 meciuri cu echipe de top 8, Botoșaniul are doar 2 victorii (cu FC Argeș, în chiar prima etapă și cu CFR Cluj pe teren propriu).


② Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.77

Chiar dacă în campionat defensiva lui Rangers pare de netrecut, nu același lucru se întâmplă în cupele europene, unde nivelul este totuși mult mai ridicat. Așa se face că Rangers s-a trezit cu 5 goluri încasate în dubla cu Benfica, alte 5 în cea cu Antwerp plus golul din meciul tur de la Praga. Faptul că și-au asigurat atât de repede titlul în Scoția, îi va face cu siguranță să abordeze cu multă seriozitate acest meci.

Slavia este și ea aproape să încheie socotelile pe plan intern, unde are un avans de 14 puncte în fața Spartei. Runda trecută a uimit după ce a trecut de Leicester fără gol primit, dar nu pare că poate menține acest ritm. După meciul tur, Slavia este acum obligată să atace, iar Stanciu & compania par cu siguranță capabili să marcheze în Scoția.

PUNCTE CHEIE:

 • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 meciuri de Europa League ale lui Rangers;
 • Ambele echipe au marcat în 4 din ultimele 5 meciuri ale Slaviei;
 • Slavia a primit gol în 6 din ultimele 7 deplasări de cupe europene;
 • În ultimele 20 de deplasări, Slavia are un singur meci în care nu a marcat (la Leverkusen);
 • Ultimul meci în care Rangers nu a marcat a fost în 16 augsut (0-0 la Livingston). În cupele europene, ultima formație în fața căreia nu a marcat este tot Leverkusen;
 • Pe teren propriu, Rangers are o medie de aprope 3 goluri marcate pe meci;
 • Sparta are o medie de peste 3 goluri marcate pe meci în deplasare.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro