Meniu

BILETUL din 17 Iunie. Cu emoții, Belgia aduce cota 2.1!


BILETUL ZILEI - 17.06.2021

Danemarca - Belgia 1-2 (1-0)
2 - COTĂ 2.10 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 17.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Belgia câștigă (2) - COTĂ 2.10

Belgia nu a stat prea mult la discuții în deplasarea din Rusia unde a învins cu un categoric 3-0. Lukaku și Meunir au rezolvat rapid meciul (2-0 în minutul 34) și chiar dacă nu au mai forțat până la final, au mai adăugat un gol pe tabelă. Rușii au părut depășiți pe tot parcursul meciului iar antrenorul gazdelor a apelat chiar la un gest desprins parcă din Liga 1 - l-a introdus pe Cheryshev în minutul 29 pentru a-l înlocui în minutul 63, deși acesta nu era accidentat. Prin acest joc prestat, la fel ca cel din urmă cu nici două săptămâni contra Croației, Belgia a demonstrat din plin de ce este una din principalele favorite la câștigarea trofeului.

Danemarca începuse bine meciul cu Finlanda, dar șocul coechipierilor după prăbușirea lui Erikson i-a făcut pe danezi să abordeze modest reluarea meciului cu vecinii nordici. Chiar dacă între timp căpitanul naționalei și-a revenit și a transmis mesaje de încurajare coechipierilor, absența sa cântărește mult - și prin calitatea jocului său, dar și la nivelul mental al echipei. În plus, chiar și cu el pe teren, Danemarca a fost depășită clar de belgieni în precedentele două întâlniri directe din Liga Națiunilor. Nu credem că rezultatul va fi diferit nici de această dată, așa că victoria oaspeților la o cotă de 2.10 este alegerea pentru biletul zilei de astăzi.

PUNCTE CHEIE:

  • Belgia are 8 victorii și două egaluri în ultimele 10 meciuri. Și dacă ne uităm mai mult în urmă, belgienii au 20 de victorii în ultimele 24 de meciuri;
  • Belgia a câștigat ambele partide contra Danemarcei din Liga Națiunilor, cu 2-0 și 4-2;
  • În ultimele 10 meciuri, Belgia a învins echipe precum Anglia, Elveția, Croația, Islanda, Danemarca;
  • Deși vine după o serie lungă de rezultate bune, Danemarca a arătat și limite contra unor adversari puternici - egal cu Germania, Anglia și Elveția, înfrângeri cu Belgia și Finlanda.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro