Meniu

BILETUL din 15 Aprilie. Mizăm pe goluri la o cotă de 2.40!


BILETUL ZILEI - 15.04.2021

AS Roma - Ajax 1-1 (CÂȘTIGAT)
GG - COTĂ 1.42

CFR Cluj - FCSB 0-0 (CÂȘTIGAT)
NGG - COTĂ 1.68

COTĂ TOTALĂ - 2.39

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.42

Ajax a scăpat printre degete victoria în meciul tur. Lăncierii au condus cu 1-0 și au ratat un penalty. Câteva momente mai târizu s-au trezit egalați, ca în final să primească și al doilea gol. Ajax a fost însă echipa mai bună și a dominat per total meciul. În plus, au arătat un nivel ridicat și în celelalte meciuri de Europa League, mai ales în dublele cu Lille și Young Boys. Tadic & compania vor ieși cu siguranță la atac pentru că au nevoie de minim două goluri, așa că ne așteptăm să puncteze măcar o dată.

Roma are un sezon oscilant în campionat, dar este aproape de calificarea în semifinalele Europa League. Echipa se descurcă bine pe teren propriu, de unde puține echipe au plecat fără gol primit. Cum Ajax va fi obligată să iasă mult la joc, ne așteptăm ca și Roma să profite și să puncteze măcar o dată.

PUNCTE CHEIE:

  • Sezonul acesta, Roma are mari probleme atunci când întâlnește echipe de top - a primit minim 2 goluri în toate cele 9 meciuri de până acum cu echipe de top 6 din Serie A;
  • Ambele echipe au marcat în 5 din ultimele 7 meciuri de Europa League ale Romei;
  • Ajax a marcat în 36 din 37 de meciuri jucate în acest sezon în competițiile interne sau Europa League;
  • Ajax are unul din cele mai puternice atacuri din Europa în acest moment, cu 86 de goluri în 28 de meciuri de campionat;
  • Meciul tur a bifat pariul GG câștigător, după ce Roma a întors scorul și a câștigat cu 2-1.

② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.68

CFR și FCSB luptă pentru primul trofeu din acest sezon - Supercupa României. Cele două formații sunt implicate și în lupta la titlu, astfel că un trofeu ar oferi învingătoarei un ascedent moral. Ne așteptăm ca ambele echipe să abordeze meciul prudent, mai ales că au defensive greu de trecut. În plus, istoricul meciurilor directe ne dă mare încredere că vom vedea goluri la cel mult una dintre porți în timpul regulamentar.

PUNCTE CHEIE:

  • Cel mult o echipă a marcat în ultimele 8 meciuri ale Clujenilor;
  • CFR are a doua cea mai bună defensivă din Liga 1, cu doar 15 goluri primite în 30 de meciuri;
  • Situația este similară și la FCSB care a bifat pariul NGG în 10 din ultimele 11 meciuri;
  • 33% din meciurile FCSB-ului din acest sezon au bifat pariul NGG și 30% din cele ale clujenilor;
  • Ultimele 9 meciuri directe au fost extrem de sărace în goluri și mereu a existat cel mult o echipă marcatoare. Golaverajul acestor 9 partide este de doar 8-4 în favoarea ardelenilor.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro