Meniu

BILETUL din 11 Noiembrie. Suedia! Ce dezamăgire!


BILETUL ZILEI - 11.11.2021

Georgia - Suedia 2-0 (0-0)
2 - COTĂ 1.50 (PIERDUT)

Rusia - Cipru 6-0 (3-0)
VSG - COTĂ 1.58 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.34

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!


FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

Suedia câștigă (2) - COTĂ 1.50

Cu doar două meciuri rămase de disputat, Suedia continuă să fie liderul surpriză al unei grupe din care face parte și Spania. Chiar dacă cel mai probabil meciul direct din ultima etapă va fi cel care va face diferența, nici partida din Georgia nu e deloc de neglijat - o victorie aici combinată cu un rezultat negativ al spaniolilor le-ar asigura nordicilor primul loc în grupă, indiferent de rezultatul ultimei etape. Așa cum o tot demonstrează de ani buni, Suedia e o echipă care își face bine treaba în meciurile cu echipe mai slab cotate și, dincolo de acel insucces din Grecia (care totuși practică un fotbal bunicel), au fost rare cazurile când au pierdut puncte în meciurile în care au fost favoriți.

Georgia a reușit să părăsească ultima poziție a grupei după victoria cu Kosovo dar în mod cert nu va termina mai sus de penultima poziție. Fără nici un rezultat notabil în meciurile oficiale (are totuși o victorie într-un amical cu România) în ultimii 4 ani, este greu de crezut că formația gazdă va izbuti mare lucru în această partidă. În plus, ineficienții atacanți georgieni (doar 4 goluri marcate) vor da piept cele mai bune defensive din grupă (doar 3 goluri primite în 6 meciuri), astfel că șansele de a marca sunt reduse.

PUNCTE CHEIE:

  • Georgia a pierdut 9 din ultimele 13 meciuri și, surprinzător, s-a descurcat mai bine în deplasare;
  • Pe teren propriu, georgienii au un singur punct în ultimele 6 partide (un 0-0 cu Estonia);
  • Suedia are 11 victorii în ultimele 14 partide, plus câte un egal cu Spania și Ucraina și o înfrângere în Grecia. Mai mult, în 8 din aceste partide au menținut poarta intactă;
  • În afara meciului cu Grecia, Suedia nu a cedat puncte în ultimii doi ani și jumătate atunci când a fost favorită într-o partidă, reușind chiar să producă câteva surprize (o victorie și două egaluri în cele 3 meciuri contra Spaniei, o victorie contra Poloniei și o alta contra Rusiei).


Rusia câștigă fără să primească gol (VSG) - COTĂ 1.58

Chiar dacă nu a impresionat la Euro 2020, Rusia merge aproape excelent în grupa de calificare la Mondialul din Qatar și este lider cu două puncte avans în fața Croației cu doar două meciuri rămase de jucat. O victorie în această partidă este crucială, căci Rusia joacă ultimul meci chiar în Croația și ar fi mai plauzibil să obțină acolo un rezultat de egalitate. Atacul nu este punctul forte al rușilor, dar defensiva funcționează bine contra echipelor mici, iar șansele sunt să asistăm la o victorie scurtă a gazdelor (un scor de genul 1-0, 2-0).

Cipru este ultima clasată și a marcat doar 3 goluri în 8 meciuri, deși a disputat inclusiv o dublă cu Malta (cea mai slabă apărare din grupă). Cu 16 înfrângeri în ultimele 21 de meciuri, se poate spune că doar cine nu a vrut nu a trecut de ciprioți în ultimii ani, iar 4 din rezultatele pozitive au venit chiar pe teren propriu. Fără nici un fel de motivație pentru această partidă și înfruntând o echipă care este atât de aproape de Mondial, este greu de crezut că rezultatul nu va trimite toate cele 3 puncte în tabăra rusă.

PUNCTE CHEIE:

  • Rusia a câștigat ultimele 4 meciuri și a primit un singur gol în ultimele 5 partide;
  • Rusia s-a impus în ultimele 3 directe (toate în ultimii 2 ani) fără să primească vreun gol;
  • Cipru are un egal și 9 înfrângeri în ultimele 10 deplasări. În tot acest interval, a marcat doar două goluri;
  • Cipru are doar 3 goluri marcate în grupa de calificare, două dintre ele în ultimul meci jucat acasă cu Malta, 2-2;
  • În total, Cipru a pierdut 21 din ultimele 26 de deplasări, plecând neînvinsă doar de la echipe precum San Marino sau Gibraltar.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro