Meniu

BILETUL din 11 Martie. Partizan și Ajax ne aduc a 8-a cota 2.00 din 10!

Astăzi am selectat o dublă din Europa League și Serbia. Venim după o serie foarte bună, cu 8 bilete câștigătoare din ultimele 11.

Chiar dacă Ajax pornește ca mare favorită în fața lui Young Boys, cu siguranță elvețienii nu vor ceda ușor, mai ales după ce au reușit să marcheze de 6 ori în poarta lui Leverkusen! Ajax are și ea un joc solid și a demonstrat în multe meciuri că are o ușurință în a finaliza. Pe scurt, de aceea ne bazăm pe un meci cu multe goluri.

În celălalt meci al zilei, Partizan are șansa să câștige un trofeu pe plan intern, dar pentru asta e nevoie ca mai întâi să treacă de mult mai modesta Vozdovac. Formația din capitală vine după o serie absolut incredibilă și nu credem că se va încurca în singura competiție pentru care mai luptă.

BILETUL ZILEI - 11.03.2021

Ajax - Young Boys 3-0 (0-0)
O2.5 - COTĂ 1.67 (CÂȘTIGAT)


Partizan - FK Vozdovac 4-0 (2-0)
O 2.5 - COTĂ 1.28 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.07

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.67

Young Boys a produs una din marile surprize ale fazei precedente de Europa League după ce a reușit să o elimine pe Bayern Leverkusen cu victorii în ambele meciuri. Ajax se anunță însă un adversar mult mai serios, căci olandezii traversează o perioadă foarte bună și au demonstrat și în ultimele ediții de cupe europene că sunt o formație de temut. Ambele echipe au produs deseori spectacol în meciurile europene jucate, astfel că vom miza pe același lucru și de această dată.

PUNCTE CHEIE:

 • 11 din cele 12 meciuri jucate acasă de Ajax în campionat s-au terminat cu cel puțin 3 goluri pe tabelă;
 • Pe plan intern, Ajax a marcat 76 de goluri în 24 de meciuri, o medie de peste 3 goluri pe meci;
 • S-au marcat cel puțin 3 goluri în 12 din ultimele 14 meciuri acasă ale lui Ajax (în toate competițiile);
 • 3 din ultimele 4 meciuri de Europa League ale lui Young Boys au bifat câștigător pariul peste 2.5 goluri;
 • În 8 din cele 11 meciuri europene ale lui Young Boys în acest sezon s-au marcat cel puțin 3 goluri.

② Partizan câștigă (1) - COTĂ 1.28

Chiar dacă titlul este departe pentru Partizan (Steaua Roșie are un avans de 6 puncte, un meci în minus mai puțin și un parcurs aproape perfect, cu doar 2 egaluri), Cupa Serbiei rămâne un obiectiv tangibil. Este de așteptat așadar ca gazdele să se concentreze pe acest meci, mai ales că în campionat vor termina aproape sigur pe locul 2. Adversara din această seară este una modestă, fără pretenții pe plan intern. Singurul lor obiectiv este evitarea retrogradării (față de care au un avans de 7 puncte) și traversează o perioadă modestă.

PUNCTE CHEIE:

 • Partizan vine după 10 victorii consecutive (inclusiv amicale), interval în care a primit un singur gol. Golaverajul este 29-1;
 • În meciurile oficiale, Partizan vine după 15 victorii consecutive, interval în care a primit doar 2 goluri;
 • Pe teren propriu, Partizan a câștigat 19 din ultimele 20 de meciuri oficiale (Steaua Roșie este singura echipă care a reușit să îi smulgă un egal). În plus, în această serie a primit doar 5 goluri;
 • Vozdovac vine după 6 înfrângeri în ultimele 10 deplasări (plus 3 egaluri și o victorie) și 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri la general;
 • Vozdovac a pierdut toate cele 5 meciuri jucate până acum cu echipe de top 4. În plus, în deplasare, are 5 înfrângeri și 2 egaluri în meciurile cu echipele din primele 14;
 • Partizan a câștigat ultimele 2 întâlniri directe.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro