Meniu

BILETUL din 01 Iulie. Valerenga ne-a adus cota 2.20!


BILETUL ZILEI - 01.07.2021

Valerenga - Sarpsborg 4-1 (1-0)
GG3+ - COTĂ 2.20 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 01.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează și sunt cel puțin 3 goluri în meci (GG3+) - COTĂ 2.20

Valeranga este una dintre cele mai imprevizibile echipe din Norvegia în acest moment - echipa a reușit să câștige cu 3-2 pe terenul lui Molde după ce a fost condusă cu 2-1 pentru ca apoi să piardă 1-4 pe terenul lui Viking după care să obțină un egal în fața campioanei Bodo/Glimt. Totuși, aceste rezultate arată și că lotul este unul valoros, pentru că cele 4 puncte obținut din dubla cu Molde și Bodo (ultimele două campioane ale Norvegiei) nu sunt la îndemâna oricui. Valeranga are nevoie însă să confirme și cu adversarii mai slabi, așa cum a făcut în ultima etapă pe terenul lui Stabaek.

După ce a dominat prima repriză cu Viking în ultima etapă (și a și condus cu 1-0 la pauză), Sarpsborg s-a văzut sufocată în actul secund și a cedat în final cu 1-2. Este deja a treia înfrângere în doar 8 etape, astfel că oaspeții au nevoie de măcar un punct și au arătat că sunt capabili să joace bine în victoria 1-0 de la Rosenborg. Chiar dacă Sarposborg este o echipă ce joacă un fotbal destul de închis, Valeranga i-ar putea obliga să iasă la joc iar în final să avem un meci spectacol.

PUNCTE CHEIE:

  • 13 din ultimele 15 meciuri ale lui Valeranga s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare;
  • Valeranga are o serie de 10 meciuri consecutive pe teren propriu cu goluri la ambele porți;
  • 6 din ultimele 9 meciuri acasă ale lui Valeranga au adus și cel puțin 3 goluri;
  • 8 din ultimele 11 deplasări ale lui Sarpsborg au adus goluri la ambele porți;
  • Ultimele două întâlniri directe au bifat goluri pentru ambele formații.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro