Meniu

BILETUL din 9 Mai. Valencia și Bodo/Glimt aduc cota 2.00!


BILETUL ZILEI - 09.05.2021

Bodo/Glimt - Tromsoe 3-0 (2-0)
1 - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

Valencia - Valladolid 3-0 (1-0)
1X- COTĂ 1.27 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.07

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 09.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Bodo/Glimt câștigă (1) - COTĂ 1.65

Campioana ultimului sezon din Norvegia deschide actuala stagiune cu un duel contra nou-promovatei Tromso (care a promovat ce-i drept fără mari emoții). Bodo/Glimt a jucat un fotbal de-a dreptul impresionant tot sezonul trecut, dar pe teren propriu a depășit orice așteptpări - 15 victorii din tot atâtea meciuri, 59 de goluri marcate și doar 11 primite. De altfel, echipa a punctat în total de 103 ori în 30 meciuri și a fost chiar aproape să producă marea surpriză în Europa League contra lui Milan. Echipa a arătat un fotbal spectaculos și în amicalele premergătoare noului sezon, astfel că pleacă clar cu prima șansă și în acest duel.

PUNCTE CHEIE:

  • Bodo/Glimt a câștigat ultimele 17 meciuri oficiale jucate pe teren propriu. În fiecare din aceste meciuri a marcat cel puțin două goluri;
  • Bodo/Glimt s-a impus în ultimele 3 dueluri oficiale (ultima victorie a fost un categoric 4-0);
  • Tromso a arătat anumite limite în deplasări - a pierdut amicalul cu Rosenborg, a pierdut 0-3 cu Lillestrom (cealaltă echipă care a promovat), sau 2-4 la Stjordals Blink (echipă care a retrogradat în a treia ligă valorică).

② Valencia nu pierde (1X) - COTĂ 1.27

Deși a început bine duelul cu Barcelona, Valencia a trebuit să se recunoască învinsă în final și are în continuare emoții pentru salvarea de la retrogradare. Un meci important este chiar duelul cu Valladolid, echipă aflată cu doar un punct deasupra locurilor retrogradabile dar care a adunat o singură victorie în ultimele 15 etape de campionat și 12 puncte în acest interval (doar Getafe și Eibar au mai puține puncte).

Cum meciul se joacă pe terenul Valenciei, unde gazdele au pierdut doar de 4 ori (și doar în compania echipelor de top), mizăm pe faptul că Valladolid nu va reuși să plece cu cele 3 puncte.

PUNCTE CHEIE:

  • Valencia nu a mai pierdut în fața lui Valladolid din 2009. Între timp, cele două echipe s-au mai întâlnit de 12 ori. Valencia chiar a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri directe;
  • Valladolid are o serie dezastrouasă, cu o singură victorie în ultimele 20 de meciuri (pe teren propriu, cu Getafe);
  • În deplasare, Valladolid nu a mai câștigat (în timpul regulamentar) de 10 meciuri și are o singură victorie în ultimele 13 meciuri pe teren străin (tot cu Getafe). De altfel, echipa a adunat doar ouă victorii în 17 meciuri de campionat jucate în deplasare (cea cu Getafe și o victorie la Granada);
  • Valencia este neînvinsă în 10 meciuri pe teren propriu cu echipe aflate mai jos de locul 7 (are 4 victorii și 6 egaluri);
  • În ultimele 9 meciuri acasă Valencia are o singură înfrângere, contra Barcelonei.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro