Meniu

BILETUL din 07 Noiembrie. Oaspeții au adus cota 2.56!


BILETUL ZILEI - 07.11.2021

Ferreira - Sporting 0-2 (0-0)
2 - COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)

Dinamo București - CFR Cluj 0-3 (0-2)
2 - COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.56

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 07.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă (2) - COTĂ 1.60

Lupta la titlu se anunță mai interesantă ca niciodată în Portugalia, cu Porto, Sporting și Benfica în mare formă și toate cu ochii pe trofeu. Toate cele 3 au o situație bună și în Liga Campionilor, cu șanse de a trece de grupe (Sporting și Benfica sunt practic sigure că vor prinde măcar un loc de Europa League), dar din cele 3 parcă tot Sporting practică cel mai bun fotbal. Ca și în stagiunea precedentă, Sporting spulberă aproape toate echipele din afara podiumului - sezonul trecut a avut 15 victorii și 5 egaluri cu formațiile din afara podiumului, iar sezonul acesta are deja 8 victorii și un egal (nici măcar o înfrângere în 29 de partide).

Ferreira nu mai este surpriza plăcută din stagiunea precedentă și a strâns o zestre de doar 11 puncte după 10 runde. Ca și în sezonul trecut, când a pierdut 5 din cele 6 meciuri contra echipelor de pe podium, Pacos nu a reușit nici anul acesta să smulgă vreun punct de la Porto, iar istoria a fost similară și acum două sezoane - 7 înfrângeri în 8 partide cu echipele de top 4.

PUNCTE CHEIE:

  • Sporting a câștigat ultimele 7 directe;
  • Contra formațiilor din afara podiumului, Sporting are un bilanț de 23 de victorii și 6 egaluri în ultimele 29 de meciuri;
  • Ferreira a pierdut 11 din ultimele 13 meciuri contra celor 3 forțe ale Portugaliei: Porto, Sporting și Benfica.


② CFR câștigă (2) - COTĂ 1.60

După ce bifase două rezultate de egalitate ce dădeau oarecum speranță, cu UTA și cu Rapid, Dinamo a fost trezită la realitate de meciurile cu FC Argeș și cu Sepsi. Tăvălită mai ales de gruparea din Sfântu Gheorghe, formația din Groapă simte tot mai mult pericolul retrogradării la finele acestui sezon și pare să nu aibe nici un fel de replică în fața formațiilor de top. Deja meciurile la scor de neprezentare sau chiar mai rău încep să se înmulțească iar speranțele lui Dinamo în fața unei echipe care a bătut-o pe unde a prins-o în ultimii ani sunt extrem de reduse.

CFR-ul are ca obiectiv clar un nou titlu și tot ceea ce se întâmplă în fotbalul local o îndreptățește să spere la un nou trofeu. Cu 12 victorii după 14 etape și un avans de 8 puncte în fruntea plutonului, formația lui Dan Petrescu speră că va obține fără mari eforturi cele 3 puncte puse în joc.

PUNCTE CHEIE:

  • CFR-ul a obținut 7 victorii și un egal în ultimele 8 întâlniri directe, interval în care au primit un singur gol;
  • Deși în Europa nu o duce bine, CFR-ul are 12 victorii în cele 14 etape scurse din campionat și este mare favorită în a-și apăra titlul;
  • Dinamo are doar două egaluri și 10 înfrângeri în ultimele 12 etape de Liga 1, fiind în plus umilită de Univ. Craiova, FCSB, Farul sau Sepsi, toate învingătoare la cel puțin 3 goluri diferență;
  • Și în sezonul trecut Dinamo a obținut doar 3 puncte din 14 meciuri în sezonul regulat contra primelor 7 clasate și a avut un singur meci din 11 contra primelor 5 în care a și marcat.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro