Meniu

BILETUL din 7 Februarie. City a produs o cotă excelentă cu Liverpool

Rareori în ultimii ani un duel între Manchester City și Liverpool s-a anunțat atât de dezechilibrat. City este probabil cea mai în formă echipă din Europa, iar Liverpool nu își găsește ritmul nici măcar în fața unor echipe care se luptă la evitarea retrogradării. De altfel, de la startul noului sezon Liverpool a arătat multe momente de nesiguranță (înfrângerea 2-7 la Aston Villa, o altă înfrângere acasă 0-2 cu Atalanta în Ligă), dar niciodată nu a părut atât de debusolată cum arată în ultima vreme.

BILETUL ZILEI - 07.02.202

Liverpool - Man. City 1-4 (0-0)
2 - COTĂ 2.15 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.15

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 07.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Oaspeții câștigă (2) - COTĂ 2.15

După un început cu oarecare emoții, City și-a regăsit clar ritmul și, cel puțin în campionat, pare imposibil de oprit din lupta către un nou titlu. De altfel, chiar și în lupta pentru Liga Campionilor trupa lui Guardiola pornește ca favorită (mai ales că Bayern este o echipă oscilantă sezonul acesta).

Pe plan intern, singurul obiectiv realist al cormoranilor este să își asigure locul de Liga Campionilor pentru sezonul viitor, căci minunea unui nou titlu pare departe (City are deja 7 puncte avans și un meci mai puțin disputat). În schimb, băieții lui Kloop ar putea forța un nou mircaol în Ligă, dar și acel obiectiv pare departe privind jocul echipei.

  • Man. City a câștigat ultimele 13 meciuri (și 17 din ultimele 20);
  • Man. City a primit doar 4 goluri în ultimele 20 de meciuri (golaveraj 45 - 4)
  • City nu a primit gol în ultimele 6 meciuri de campionat și are un singur gol primit în ultimele 9 (golaveraj 21 - 1);
  • Liverpool are doar 3 victorii în ultimele 10 meciuri (una în fața echipei de juniori a lui Aston Villa, în cupă și alte două cu West Ham și Tottenahm).
  • Liverpool nu a marcat în ultimele 3 meciuri jucate acasă (și are două puncte în ultimele 4 meciuri pe teren propriu, deși 3 din aceste meciuri au fost cu West Brom, Burnley și Brighton, echipe aflate la retrogradare).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro