Meniu

BILETUL din 05 Iunie. România nu mai forțează în actul secund


BILETUL ZILEI - 05.09.2021

România - Liechtenstein 2-0 (2-0)
H1(-3.5) - COTĂ 2.05 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 05.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① România câștigă la cel puțin 4 goluri diferență (H1(-3.5)) - COTĂ 2.05

România a bifat o victorie extrem de importantă contra Islandei și speră în continuare la calificarea la turneul final din Qatar. Meciul de astăzi, contra codașei Liechtenstein, nu doar că nu ar trebui să le pună probleme elevilor lui Rădoi, dar ar trebui să fie un galop de sănătate care să redea echipei încrederea. Deși nu se pot găsi multe lucruri bune în evoluțiile tricolorilor din ultima vreme, merită punctat că au jucat bine în Islanda și în general au respectat calculul hârtiei atunci când au întâlnit adversari atât de slabi.

Liechtenstein a terminat la o diferență onorabilă meciul contra Germaniei, 0-2, dar scorul nu reflectă diferența din teren - nemții au avut 82% posesie și și-au creat nu mai puțin de 30 de ocazii mari să înscrie, practic una la fiecare 3 minute. Înaintea acestui meci, fuseseră umiliți de Feroe cu 5-1 și de Elveția cu 7-0. Chiar și Islanda a trecut de ei cu 4-1 în deplasare, iar Macedonia le-a administrat un sec 5-0. Alături de Gibraltar, este singura națională care a terminat un meci fără gol marcat contra lui San Marino, ceea ce spune destul de multe despre valoarea echipei. De altfel, în grupa de Liga Națiunilor cu San Marino și Gibraltar, a obținut doar 5 puncte în 4 meciuri și a punctat doar de 3 ori.

PUNCTE CHEIE:

  • Liechtenstein a primit cel puțin 5 goluri în ultimele 5 deplasări;
  • În afara meciului cu Germania (0-2), toate întâlnirile cu echipe decente ale fotbalului european au consemnat înfrângeri la scor: 7-0 cu Elveția, 4-1 cu Islanda, 5-0 cu Macedonia, Italia sau Bosnia, 8-0 cu Spania și altele asemănătoare, plus umilințe cu 5-1 contra lui Feroe în iunie, 3-0 în Malta în noiembrie anul trecut, 3-0 în Armenia în 2019, un alt 3-0 contra lui Feroe sau dublă înfrângere cu Gibraltar.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro