Meniu

BILETUL din 4 Iulie. Lillestrom a adus cota 2.00!


BILETUL ZILEI - 04.07.2021

Lillestrom - Mjondalen (19:00)
1 - COTĂ 2.00

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 04.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Lillestrom câștigă (1) - COTĂ 2.00

Proaspăt promovată, Lillestrom este surpriza plăcută a acestui început de sezon în Norvegia. E drept, echipa este obișnuită cu prezența pe prima scenă fotbalistică și a stat un singur sezon în liga inferioară. După ce în primele două etape a resimțit ușor șocul meciurilor de primă ligă (două înfrângeri în două meciuri), Lillestrom și-a intrat în ritm și a adunat 4 victorii și un egal, inclusiv o victorie în fața lui Rosenborg. Așa cum a arătat și sezonul trecut, echipa este foarte puternică atunci când joacă pe teren propriu, unde rareori cedează puncte.

Mjondalen a rămas cu mare noroc în prima ligă în sezonul trecut: a câștigat în ultima etapă și a urcat de pe locul direct retrogradabil pe cel de baraj, pentru ca apoi să câștige cu multă șansă meciul de baraj după ce era condusă cu 2-1 în minutul 88. La fel cum o arată și în acest sezon, Mjondalen a fost extrem de fragilă în deplasare, unde a adunat doar 9 puncte în 15 meciuri. Aflată din nou pe loc retrogradabil, pentru Mjondalen ar fi o adevărată minune să mai supraviețuiască încă un sezon în prima ligă.

PUNCTE CHEIE:

  • Lillestrom are 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri;
  • Pe teren propriu, Lillestrom are 4 victorii consecutive și un singur gol primit;
  • Mjondalen are mari dificultăți în deplasare, unde a pierdut de 17 ori în ultimele 21 de meciuri;
  • Lillestrom a câștigat toate cele 3 întâlniri directe pe teren propriu contra lui Mjondalen, ultima oară cu 5-1 în urmă cu un an.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro