Meniu

BILETUL din 28 Februarie. Petrolul și olandezele ne aduc cota de 2.20!

Oostende și Mechelen, două dintre cele mai spectaculoase echipe din Olanda (cu un total de 82 goluri marcate în 28 de etape și 80 primite) se întâlnesc în runda 29.

Galatasaray trage tare pentru un nou titlu, și vine după o serie perfectă în campionat, cu 7 victorii la rând.

BILETUL ZILEI - 28.02.2021

Pandurii Tg. Jiu - Petrolul 0-4 (0-4)
2 - COTĂ 1.42 (CÂȘTIGAT)

AZ Alkmaar - Feyenoord 4-2 (2-2)
O2.5 - COTĂ 1.60 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Petroul câștigă (2) - COTĂ 1.42

Petrolul a început anul la fel de bine precum a terminat 2021 - a obținut o victorie impresionantă în Cupa României (3-0 contra Iașiului), iar apoi a câștigat cu Metaloglobus și a ajuns pe locurile de play-off pentru promovare (ce-i drept, are și un meci în plus față de principalele urmăritoare). Formația antrenată de Viorel Moldovan s-a întărit serios în pauza de iarnă, inclusiv cu jucători de la Fiorentina, H. Tel Aviv sau Viitorul și are ca obiectiv clar promovarea în primul eșalon.

Pandurii, care au scăpat sezonul trecut de retrogradare doar prin decizia federației își pune toate speranțele în acest an doar în dezafilierea altor cluburi (așa cum s-a întâmplat deja cu Turris). Jocul gorjenilor a fost dezastruos și în acest an iar nici amicalele recente nu au arătat vreo speranță. Pandurii a terminat la egalitate 4 din meciurile de pregătire (deși au avut ca adversare echipe inclusiv de liga a 3-a) și a pierdut clar, 0-5, duelul cu ASU Poli Timișoara (tot un meci amical). Tocmai această formă și lipsa meciurilor oficiale, plus lotul solid al Petrolului, ne fac să credem că ploieștenii sunt favoriți clar.

PUNCTE CHEIE:

  • Petrolul a câștigat ultimele 5 meciuri (patru meciuri oficiale și un amical cu Dunărea Călărași);
  • Lupii galbeni s-au impus în ultimele 3 întâlniri directe (ultimele două dăți în deplasare);
  • Pandurii a reușit să obțină un singur punct din cele 7 meciuri de până acum cu echipe din prima jumătate a clasamentului;
  • Pandurii a pierdut 9 din ultimele 10 meciuri oficiale pe teren propriu (a reușit să treacă doar de CSM Slatina, echipă aflată și ea în zona retrogradării).

② Se marchează cel puțin 3 goluri (O 2.5) - COTĂ 1.60

Vecine de clasament, Alkmaar și Feyenoord se duelează pentru poziția care asigură calificarea în Europa League. Chiar dacă victoriile în duelurile directe s-au împărțit, un lucru este comun - meciurile spectaculoase, cu multe goluri. Ultimul dintre ele, care a avut loc cu aproximativ o lună în urmă, s-a încheiat cu victoria 3-2 a lui Alkmaar. Cu siguranță Feyenoord va căuta revanșa, în timp ce Alkmaar poate spera la un pas greșit al PSV-ului în duelul cu Ajax, fapt ce i-ar putea apropia de locul de Liga Campionilor. Așadar, avem un duel cu miză mare între două echipe cărora le place să facă spectacol.

PUNCTE CHEIE:

  • S-au marcat cel puțin 3 goluri în 13 din ultimele 14 întâlniri directe;
  • În 12 din ultimele 13 meciuri ale lui Alkmaar cu echipe din top 12 (cum este și Feyenoord) s-au înscris cel puțin 3 goluri;
  • 6 din ultimele 7 meciuri de campionat pe teren propriu ale lui Alkmaar au adus cel puțin 3 goluri pe tabelă;
  • În 7 din ultimele 8 meciuri ale lui Feyenoord s-au înscris cel puțin 3 goluri;
  • Împreună, cele două echipe au marcat 96 de goluri în 23 de etape (o medie de aproape 4.2 goluri pe meci).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro