Meniu

BILETUL din 21 Martie. Barcelona aduce fără emoții cota 2.0.

Dacă după startul sezonului nimeni nu îi dădea vreo șansă Barcelonei la câștigarea titlului, forma echipei din ultimele etape și reducerea ecartului față de Atletico la doar 4 puncte o aduc acum în prim plan.

BILETUL ZILEI - 21.03.2021

Real Sociedad - Barcelona 1-6 (0-2)
2 - COTĂ 2.05 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.40

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 21.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Barcelona câștigă (2) - COTĂ 2.05

După ce în primele 10 etape suferiseră deja 4 înfrângeri și câștigaseră doar 4 meciuri, catalanii au mai cedat puncte în doar 3 meciuri din următoarele 17 (egaluri cu Valencia, Eibar și Cadiz, de fiecare dată pe Camp Nou). După acele prime 10 etape diferența față de Atletico Madrid era de 12 puncte și nimeni nu le dădea vreo șansă la titlu lui Messi &co. Acum însă diferența s-a redus la doar 4 puncte iar Barcelona simte oportunitatea, mai ales pe fondul unui joc tot mai slab a lui Atletico (care a fost eliminată din Ligă după 3-0 la general cu Chelsea și nu își mai găsește ritmul nici în campionat). Cu Laporta revenit președinte, Messi într-o formă foarte bună, Barcelona are acum atuurile unui joc din ce în ce mai bun.

De partea cealaltă Sociedad este o echipă cu un joc oscilant. După o serie foarte bună în prima parte a campionatului, Sociedad a acumulat doar 9 puncte în 11 etape între 29 noiembrie și 30 ianuarie. Acum, după ce reușiseră să lege câteva meciuri bune în campionat, au pierdut fără drept de apel în Europa cu Man. United și apoi în campionat la Granada. Nu pare în acest moment o echipă capabilă să îi pună probleme Barcelonei.

PUNCTE CHEIE:

  • Barcelona a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri de campionat (s-a încurcat doar acasă, 1-1 cu Cadiz);
  • Pe teren străin, Barcelona a câștigat ultimele 8 meciuri din LaLiga, cu un golaveraj de21 - 4. În 6 din aceste 8 deplasări nu a primit gol;
  • Barcelona a câștigat toate cele 10 meciuri de până acum cu echipe aflate între locurile 5 și 11;
  • Barcelona are cel mai bun atac și cea mai bună apărare pe teren străin (25 de goluri marcate și doar 9 primite);
  • Sociedad a acumulat doar 2 puncte din cele 5 meciuri cu echipe de top 4. Sociedad și-a arătat limitele și în Europa League atunci când a întâlnit echipe mai bine cotate (Man. United sau Napoli) și a avut mai mereu probleme pe teren propriu (chiar și cu Rijeka);
  • În întâlnirile directe, Barcelona s-a impus de 9 ori din ultimele 11 meciuri (alte două s-au terminat la egalitate).


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro