Meniu

BILETUL din 18 Iulie. Golurile au adus cota 2.14!


BILETUL ZILEI - 18.07.2021

FC Copenhaga - Aalborg 2-2 (1-1)
GG - COTĂ 1.70 (CÂȘTIGAT)

Aarhus - Brondby 1-1 (1-1)
O 1.5 - COTĂ 1.26 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.14

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.

Copenhaga a încheiat în forță sezonul trecut și puțin a lipsit să prindă locul secund, după ce Midtjylland s-a încurcat de multe ori. În final, a trebuit să se mulțumească cu locul 3, dar dincolo de parcursul bun, rămâne și cu faptul că a fost cu siguranță cea mai spectaculoasă echipă din campionat. Cu goluri la ambele porți aproape meci de meci, FC Copenhaga a fost o încântare pentru fani.

Aalborg a avut și ea un final bun de sezon, chiar dacă a jucat în grupa pentru evitarea retrogradării. A terminat însă pe primul loc, dar a pierdut la penalty-uri barajul pentru Conference League în detrimentul lui Aarhus. În chiar ultimul meci de pregătire, Aalborg și-a luat revanșa în fața lui Aarhus, chiar dacă miza meciului a fost cu totul alta. La fel ca și FC Copenhaga, Aalborg produce multe meciuri spectaculoase iar faptul că vine după o perioadă bună de joc îi conferă multe șanse de a înscrie.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele 11 meciuri oficiale ale lui FC Copenhaga și în 16 din ultimele 17;
  • Pe teren propriu, 16 din ultimele 17 meciuri ale lui FC Copenhaga au bifat pariul GG;
  • Copenhaga a avut un golaveraj incredibil în sezonul trecut, 61 - 53 după doar 32 de meciuri;
  • Ultimele două întâlniri directe au adus cel puțin câte un gol pentru fiecare formație;
  • 3 din ultimele 4 meciuri oficiale ale lui Aalborg au bifat pariul GG.


② Se marchează cel puțin 2 goluri (O1.5) - COTĂ 1.26

După o pauză de 16 ani, Brondby a reușit în sfârșit să își adjudece un nou titlu în Danemarca. Chiar dacă a mai avut perioade în care nu a convins, Brondby a reușit să termine pe primul loc atât sezonul regulat cât și grupa de campionat, ajutată mult ce-i drept de erorile lui Midtjylland (cu 2 etape înainte de final, Midtjylland era pe primul loc și avea 2 puncte peste Brondby, iar cu 4 etape înainte de final aveau chiar 4 puncte avans). Dincolo de aceste aspecte, performanța rămâne una remarcabilă, iar Brondby va vrea cu siguranță să apere acest trofeu. Aarhus a devenit însă și ea una din echipele puternice ale Danemarcei, astfel că ne putem aștepta la o încleștare pe cinste, cu multe goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • 15 din ultimele 16 meciuri oficiale ale lui Aarhus au adus cel puțin două goluri pe tabelă;
  • Ultimele 5 întâlniri directe au fost spectaculoase, cu goluri la ambele porți și o medie de 3,2 goluri pe meci;
  • Ultimele 14 meciuri ale lui Brondby au adus cel puțin două goluri pe tabelă;
  • Împreună, Aarhus și Brondby au marcat 106 goluri în 32 de meciuri în ultimul an, o medie de 3,31 goluri pe meci.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro