Meniu

BILETUL din 14 Martie. Liga 1 și Grecia aduc cota 2.00!

Chiar dacă a avut momente, mai ales în startul sezonului, când jocul său a suferit, CFR a reușit treptat să le depășească și este acum în fruntea Ligii 1, la egalitate cu FCSB. Desigur, ardelenii caută o victorie cu ultima clasată pentru că, deși se înjumătățesc, punctele din sezonul regulat s-au demonstrat esențiale în fiecare an.

În celălalt meci al zilei Olympiakos se deplasează la Larissa. Deși au titlul aproape asigurat, este greu de crezut că oaspeții se vor încurca la ultima clasată, echipă pe care au învins-o cu 5-1 în tur.

BILETUL ZILEI - 14.03.2021

CFR Cluj - Poli Iași 4-0 (2-0)
1 - COTĂ 1.25 (CÂȘTIGAT)

AEL Larissa - Olympiakos 1-3 (0-1)
2 - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.06

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① CFR Cluj câștigă (1) - COTĂ 1.25

Ca în mai toate sezoanele precedente, CFR-ul are cea mai bună apărare din Liga 1. Deși sosirea lui Edi Iordănescu ca antrenor părea să strice puțin tradiția CFR-ului de a se concentra aproape exclusiv pe apărare, ADN-ul ardelenilor și-a spus cuvântul în ultimele etape - CFR nu a primit gol în ultimele 4 meciuri.

Iașiul în schimb este în cădere liberă. Are un singur egal în ultimele 10 meciuri, o grămadă de probleme interne și speranțe minime să se mai salveze de la retrogradare. Chiar și în meciul din etapa trecută, cu Argeș, echipa a părut deja împăcată cu gândul retrogradării și putea să sufere o înfrângere mult mai dură decât o arată scorul. Nu credem că Iașiul are puterea să smulgă vreun punct la Cluj, așa că mizăm pe victoria gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

 • Poli Iași a pierdut 9 din ultimele 10 meciuri;
 • Ieșenii au cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 55 de goluri primite în 25 de meciuri (nu am considerat meciul pierdut la masa verde);
 • Poli Iași este echipa cu cele mai puține puncte obținute pe teren străin - 8;
 • CFR a câștigat ultimele 3 meciuri și nu a primit gol în ultimele 4 etape;
 • Ardelenii au câștigat 5 din cele 6 meciuri de campionat cu echipe aflate în ultimele 4 și au primit un singur gol;
 • CFR are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 12 goluri primite în 26 de meciuri (o medie de mai puțin de un gol la 2 meciuri).

② Olympiakos câștigă (2) - COTĂ 1.65

După ce au eliminat-o, cu puțin noroc, pe PSV din Europa League, Olympiakos s-a văzut surclasată, 1-3, de Arsenal în prima manșă a optimilor. Totuși, pe plan intern, echipa rămâne o adevărată forță și pare că joacă într-o competiție doar a ei. Are deja un avans de 16 puncte și probabil va căuta să încheie sezonul regulat cu o nouă victorie.

AEL Larissa reușise două victorii cu colegele de suferință, OFI Crete și Panetolikos, dar a cedat apoi cu Lamia și a rămas ultima clasată. E posibil să aibă un cuvânt de spus în play-out, dar pare o echipă mult prea mică pentru a-i pune probleme lui Olympiakos. În aceste condiții, cota de 1.65 pentru oaspeți pare de speculat.

PUNCTE CHEIE:

 • Olympiakos a câștigat ultimele 8 întâlniri directe cu un golaveraj de 26 - 3. În plus, 6 din ultimele 7 victorii ale lui Olympiakos au fost la o diferență de minim 3 goluri;
 • Olympiakos a câștigat toate cele 11 meciuri jucate până acum cu echipe aflate în ultimele 6. Golaverajul acestor meciuri este 33 - 3;
 • AEL Larissa a pierdut toate cele 5 meciuri jucate până acum cu echipe de top 3. Golaverajul este de 4 -17;
 • Gazdele de astăzi au o singură victorie în ultimele 16 meciuri pe teren propriu (cu modesta Panaitolikos). În rest, 8 înfrângeri și 7 egaluri;
 • În cele 11 meciuri cu echipele de play-off, Larissa a reușit să obțină doar 2 egaluri și a pierdut de 9 ori.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro