Meniu

BILETUL din 10 Octombrie. Canada ratează o ocazie imensă


BILETUL ZILEI - 10.10.2021

Jamaica - Canada 0-0
2 - COTĂ 2.10 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 10.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Canada câștigă (2) - COTĂ 2.10

Canada are o singură participare la un Campionat Mondial, la ediția din 1986, când nu a obținut însă nici un punct și nici nu a izbutit să marcheze vreun gol. Acum, după 10 etape, este mai aproape ca niciodată să bifeze prima calificare din acest mileniu, având acumulate 7 victorii și 3 egaluri, un palmares de-a dreptul excelent comparat cu performanțele anterioare. Situată de moment pe locul 3 în grupă, Naționala Arțarului trebuie să își securizeze locul în fața principalelor urmăritoare, Panama, El Salvador și chiar și Costa Rica. Cum Panama are un meci greu, contra SUA, iar El Salvador și Costa Rica se vor duela între ele, cele 3 puncte contra Jamaicăi ar fi cu adevărat prețioase. Canadienii au avut o ascensiune constantă în ultimii ani, iar egalurile recente cu SUA și Mexic arată că au devenit o echipă cu adevărat importantă în zona Americii de Nord.

La fel ca adversara din această partidă, Jamaia are tot o singură participare la un Campionat Mondial, dar de dată mai recentă - în 1998, când au și reușit să câștige un meci. Totuși, de la acel moment, echipa a decăzut constant iar pentru ultimele două turnee nu a avut nici o speranță de calificare. Nici acum situația nu este mai bună și cu un singur punct strâns după 4 meciuri (care o clasează pe ultima poziție), Jamaica nu are nici un cuvânt de spus în privința calificării.

PUNCTE CHEIE:

  • Jamaica are un egal și 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri, cu un golaveraj de 2-10;
  • În grupa de calificare, jamaicanii ocupă ultima poziție, tot cu un singur punct, și un golaveraj de 2-8;
  • Jocul slab al gazdelor s-a văzut și contra reprezentativelor din Guadalupe (o victorie chinuită cu 2-1) sau Suriname (2-0), dar și în amicalul de coșmar contra tineretului din Japonia, 0-4;
  • Canada vine după 3 meciuri bune - victorie cu 3-0 contra lui El Salvador și egaluri meritorii în SUA și Mexic;
  • De altfel, în afara meciurilor contra lui SUA și Mexic, Canada are 14 victorii în ultimele 16 meciuri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro