Meniu

BILETUL din 03 Octombrie. Realul ne trădează!


BILETUL ZILEI - 03.10.2021

Granada - Sevilla
X2 - COTĂ 1.21

Espanyol - Real Madrid 2-1 (1-0)
2 - COTĂ 1.70 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.06

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sevilla nu pierde (X2) - COTĂ 1.21

Aflată pe podiumul clasamentului din LaLiga, Sevilla simte momentul slab al Barcelonei și poate spera să încheie campionatul pe una din primele 3 poziții. Nici în Ligă situația nu este rea, cu două egaluri în primele două meciuri și un loc doi ocupat în prezent. Eliminată cu greu de Dortmund în optimile sezonului trecut, Sevilla simte că anul acesta poate obține mai mult pe toate planurile și cu siguranță merge la Granada pentru a aduna toate cele 3 puncte. Cu doar două înfrângeri în ultimele 6 luni, echipa oaspete are toate motivele să spere la un rezultat bun.

Granada a uitat gustul victoriei și este într-o postură incomodă în campionat, cu doar 3 puncte după 7 etape și pe loc retrogradabil. Cu cea mai proastă apărare din LaLiga și fără un atac impresionant, Granada va avea probleme în a desface cea mai ermetică defensivă a campionatului. În plus, cum Granada a obținut rareori puncte cu echipele de top, sunt slabe speranțe că deznodământul va fi diferit de această dată.

PUNCTE CHEIE:

  • Granada nu a câștigat în ultimele 11 meciuri oficiale (8 înfrângeri și doar 3 egaluri);
  • Sevilla este neînvinsă în ultimele 13 meciuri, dintre care 4 amicale;
  • În ultimele 22 de meciuri oficiale, Sevilla are doar două înfrângeri;
  • În ultimele 5 confruntări directe, Sevilla are 4 victorii și o singură înfrângere.

② Real Madrid câștigă (2) - COTĂ 1.70

Realul a suferit o înfrângere umilitoare în Ligă, 1-2 contra lui Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei. Rezultatul vine după un semi-eșec pe plan intern, egalul 0-0 cu Villarreal. Tocmai de aceea este greu de crezut că Los Blancos nu vor găsi victoria în meciul cu modesta Espanyol, mai ales că au o șansă atât de mare la titlu prin primsa jocului Barcei și chiar a lui Atletico.

Dincolo de victoria cu Alaves (penultima clasată), Espanyol nu a demonstrat mare lucru și a pierdut fără drept de apel în ultima etapă, la Sevilla, deși a jucat cu un om în plus pe teren aproape 30 de minute. Cu singurul obiectiv acela de a rămâne în prima ligă, a doua formație din Barcelona va avea mari probleme în a obține un punct contra Realului.

PUNCTE CHEIE:

  • Realul are 6 victorii și un egal în ultimele 7 deplasări oficiale;
  • Madrilenii au câștigat ultimele 4 dueluri directe;
  • În campionat, Los Blancos au 8 victorii și două egaluri în ultimele 10 meciuri;
  • Espanyol a pierdut cele două meciuri cu pretendentele la titlu - Sevilla și Atletico.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro