Meniu

BILETUL ZILEI DIN 16 FEBRUARIE

BILETUL ZILEI - 16.02.2023

Biletul Zilei 16 februarie

Braga - Fiorentina (19:45)
X2 - COTĂ 1.42

B. Leverkusen - Monaco (22:00)
GG - COTĂ 1.65

COTĂ TOTALĂ - 2.34

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Braga nu pierde (X2) - COTĂ 1.42

  • Braga vine după o serie excelentă de 8 victorii pe teren propriu, două dintre ele chiar împotriva Benficăi;
  • Deși a terminat pe locul 3 în grupa de Europa League, Braga a strâns 10 puncte deși le-a avut ca adversare pe Union Berlin (care îi amenință tot mai serios titlul de campioană lui Bayern) și pe Royale Union SG (formație cu șanse mari să ia titlul în Belgia). În plus, a suferit doar două înfrângeri;
  • Fiorentina a obținut un singur punct în ultimele 4 deplasări (o remiză și 3 înfrângeri). Nici pe teren propriu alb-violeții nu au impresionat recent, fiind învinși de Torino și Bologna.


② Marchează ambele echipe(GG) - COTĂ 1.65

  • 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Monaco au adus goluri la ambele porți (5 dintre ele au avut și minim 3 goluri);
  • 3 din ultimele 4 meciuri europene ale lui Monaco au confirmat pariul GG;
  • Monaco a marcat în fiecare din ultimele 16 meciuri oficiale;
  • După ce s-a făcut de râs în Liga Campionilor, Leverkusen trebuie să demonstreze în Europa League, mai ales că și pe plan intern a început să își revină.


JOACĂ ÎN AVANTAJ!

La Superbet, ai super beneficii când pariezi pe Liga Campionilor chiar dacă ai deja cont. Plaseză un bilet de minim 50 lei la o cotă de minim 1,6 (pentru biletele single) sau 2,5 (dacă ai minim două selecții pe bilet) și primești un pariu gratuit de 50 lei la încheierea pariului.

Bonus 50 Lei Liga Campionilor Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro